Ellenállhatatlan első randevú ötletek, amelyek azonnal megtörik a jeget

Ellenállhatatlan első randevú ötletek, amelyek azonnal megtörik a jeget olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az első randevúk arról szólnak, hogy kiépítsd a kezdeti kapcsolatot, és…

A teljes cikk itt olvasható:
Ellenállhatatlan első randevú ötletek, amelyek azonnal megtörik a jeget

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az első randevúk arról szólnak, hogy kiépítsd a kezdeti kapcsolatot, és felfedezd, mi a közös bennetek. Nehéz lehet azonban eldönteni, hogy mit csináljunk vagy hova menjünk, különösen, ha ideges vagy amiatt, hogy jó benyomást kelts. Ráadásul a tipikus vacsoraidő is kínosnak tűnhet, ha már kimerítetted az összes szokásos beszélgetési témát, és nem találsz több megbeszélnivalót. Ezért van az, hogy a legjobb első randevúk egy része olyan tevékenység köré összpontosul, mint a bowling, a borkóstolók és a történelmi múzeumok, amelyek mindegyike rengeteg vitatémát kínál, miközben természetes szünetet is teremt a beszélgetésben. 

Összegyűjtöttük a legnagyszerűbb, nem unalmas és szakértők által ellenőrzött első randevúzási ötleteket, amelyek garantáltan nem csak lenyűgözik a randevúzást, hanem potenciálisan megalapozzák a tartós kapcsolatot is.

Sétáljatok a parkban

Igen, néha a legegyszerűbb randevúzási ötletek a legjobbak. A vacsora és kávé után a séta a harmadik legnépszerűbb randevúzási ötlet a 30-as, 50-es és 60-as éveikben járó nők körében.

Látogassatok meg egy múzeumot

Ez lehetőséget ad a párnak arra, hogy kötetlen beszélgetést folytassanak, és megértsék egymás nézőpontját a művészeten alapuló életről. Ez is egy biztos módja a kínos csend megszüntetésének: Végtelen mennyiségű nagyszerű beszélgetésindító téma lesz körülötted.

Keressetek fel egy vidámparkot

Nem számít hány éves vagy, egy vidámparki kirándulás tökéletes nyári randevú. A lovaglás, a játékok és az ételstandok a rendelkezésedre állnak, és segít megtörni a jeget, és kitölteni a beszélgetési hézagokat. Tökéletes randevúzási ötlet minden adrenalinfüggőnek.

Vígjáték megtekintése

Sok férfi és nő nem tudja, mit tegyen az első randin. Aztán a klasszikushoz folyamodnak: együtt mennek moziba. A nevetés az idegek lágyításában is segít, és megnyílik, teret teremtve a mélyebb beszélgetéshez. Mivel valószínűleg nem lesz sok időd beszélgetni a romantikus film alatt, a pároknak lehetőséget ad a film utáni beszélgetésre.

Vásároljatok

Tegyél úgy, mintha valami apróságra lenne szüksége az Ikeából, mert ott órákig időzhettek. Ki lehet alakítani egy közös, képzeletbeli lakást és van étkezési lehetőség is.

Írjatok verset

Írjatok közösen verset (pl. egy közös pikniken), hogy megismerjétek egymást. Túlzásba is lehet vinni, ezáltal a randi rendkívül vicces is lehet.

Keressetek szabadtéri koncertet

Tökéletes randevúzási ötlet zenerajongóknak: Nyáron hemzseg a város a szabadtéri fesztiváloktól és koncertektől. Válasszatok egy helyszínt, és élvezzétek együtt a zenét.

Kulináris ételek

Válassz egy vidéki konyhát, és próbálj ki új ételeket. A következő randin próbáljatok ki egy másik konyhát.

Sorozatmaraton

Mindkettőtöknek van olyan sorozata a listán, amit még nem nézett meg.

Ha szeretnél nagyobb benyomást tenni, akkor válassz a kedvéért egy csajos filmet vagy sorozatot.

Biliárd

Kiválóan alkalmas egy nyugodt beszélgetéshez és talán az első alkalmi fizikai kontaktushoz.

Tollaslabda

Egy kis meccs, ahol ugrathattok és játszhattok egy italért.

Minigolf

Mindenki kedvence a randevúkon. Tavasszal nincs olyan meleg, így ideális egy körjátékhoz és az ismerkedéshez. 

Állatkert

Töltsétek a napot oroszlánok és medvék között, és sétáljatok a vadon élő állatok között.

Gokart

Vedd fel a sisakot és hajtsatok egymás ellen, aki másodiknak ér célba, az fizeti a futam után az italt. 

Planetárium

Ha az időjárás nem elég jó ahhoz, hogy kint nézzétek a csillagokat, mindig van benti alternatíva. Ezzel a randevúzással garantált a romantika.

Utazzatok hőlégballonban 

Az ősz az év legcsodálatosabb évszaka, de vajon, hogy néz ki mindez felülről? 

Egy hőlégballonos utazás, bár kissé extravagáns, minden bizonnyal felejthetetlen első randevú ötlet.

Tandem lovaglás

Egy normál kerékpártúra túl unalmas számodra? Béreljetek tandemet és fedezzétek fel együtt a környéket. 

Megfelelő pillanat a randevúhoz

A kommunikáció határozza meg, hogy mikor van itt az ideje, hogy javaslatot tegyél a randevúzásra. Még a türelmetlen embereknek is meg kell őrizniük hidegvérüket, és figyelniük kell partnerük reakcióit, mielőtt randevúznának. Először is győződjünk meg arról, hogy nem csak téged érdekel a találkozás. Ezután figyelembe kell venni a partner hobbijait, érdeklődési körét és jellemzőit az időpontjavaslatba. Ha lehetséges, közvetlen kapcsolatban és a kontextuson kívül fejezzük ki randevúzási szándékainkat, ne pedig hirtelen és váratlanul.

Tovább az eredeti cikkre: Ellenállhatatlan első randevú ötletek, amelyek azonnal megtörik a jeget

Vélemény, hozzászólás?