Elkészült a 75 milliomodik Opel

Elkészült a 75 milliomodik Opel olvasható a azutazo.hu weboldalán.

2022 az ünnepségek éve az Opelnél – a rüsselsheimi márka egyszerre…

A teljes cikk itt olvasható:
Elkészült a 75 milliomodik Opel

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

2022 az ünnepségek éve az Opelnél – a rüsselsheimi márka egyszerre ünnepli fennállásának 160.évfordulóját, és a türingiai Eisenach városában működő üzem 30. születésnapját. Ráadásul az Opel egyik sikermodellje szintén kerek évfordulót ünnepel: a sokmilliós sorozatokat maga mögött tudó Corsa 40 éves lett. A felsoroltakon kívül egy másik fontos mérföldkő is éppen most jött el az Opel történelmében: a villámos márka legyártotta 75 milliomodik autóját.

Az Opelek minden korszakban elérhető innovációkat kínáltak széles vásárlókör számára, ezzel millióknak hozva el az elérhető mobilitást. Takarékos, magas hatásfokú modellek, amelyek éppúgy kínáltak érzelmeket, mint mindennapi praktikus használhatóságot. Az ünnepi, 75 milliomodik autó – egy villamosított hajtáslánca révén lokálisan teljesen emissziómentes üzemre is képes Grandland GSe – éppen ma gördült le az Eisenach-i szerelősorról.

Az Opel éppen a közelmúltban jelentette be, hogy a GSe önálló, dinamikus, villamosított modelleket kínáló almárkává válik, azaz a rövidítés jelentése mostantól: Grand Sport electric. Az új Opel Grandland GSe szorosan az Astra GSe és Astra Sports Tourer GSe páros után érkezik, nagyteljesítményű plug-in hibrid hajtással és elektromos összkerék-hajtással, igazi úttörőként a kompakt SUV mezőnyben.

Tovább az eredeti cikkre: Elkészült a 75 milliomodik Opel

Vélemény, hozzászólás?