Az allergének kezelése az élelmiszerelőállítás során az alapanyag beszerzésétől a termékek jelöléséig

Az allergének kezelése az élelmiszerelőállítás során az alapanyag beszerzésétől a termékek jelöléséig olvasható a z MTI weboldalán.

Budapest, 2023. október 26., csütörtök (OTS) – 2023 szeptember 21-én került…

A teljes cikk itt olvasható:
Az allergének kezelése az élelmiszerelőállítás során az alapanyag beszerzésétől a termékek jelöléséig

Ahogy a z MTI beszámolt ma róla:

Budapest, 2023. október 26., csütörtök (OTS) – 2023 szeptember 21-én került megrendezésre a Campden BRI Magyarország élelmiszeripari szakembereket megcélzó rendezvénye, amelynek középpontjában az allergének álltak. A rendezvény az EIT Food támogatásáv…

Tovább az eredeti cikkre: Az allergének kezelése az élelmiszerelőállítás során az alapanyag beszerzésétől a termékek jelöléséig

Vélemény, hozzászólás?