Elismerő díjat nyert az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat

Elismerő díjat nyert az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata 2021. kitüntető díjat vehette át…

A teljes cikk itt olvasható:
Elismerő díjat nyert az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata 2021. kitüntető díjat vehette át márciusi 17-én a Magyar Franchise Szövetség gálaestjén a 12 éve alapított Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat.  A díjazott vállalat a tavalyi évben 44%-ot meghaladó növekedést ért el a hálózatának bővítésében.   

2011-ben egy budapesti, belváros irodával és 17 fővel kezdte meg piaci működését az Immo1 Ingatlanközvetítő, mely napjainkra már több tucat irodával rendelkezik országszerte és több mint 150 főre nőtt munkatársaik létszáma. A cég alapítása már 2010-ben lezajlott, a két alapító tulajdonos, Lizák Ottó és Kovács Tibor tudatos előrelátással időt hagyott az alapok megteremtéséhez, úgy, mint a rendszerprogramok, képzések kidolgozása vagy a jogi környezet kialakítása. Így a tényleges munka megkezdésekor már rendelkezésre állt a stabil háttér.  

A 100%-ban magyar tulajdonú cég 2021-ben minden rekordot megdöntött, akár az eladási számokat, akár az összértéket nézzük. Több mint ezer ingatlan forgott át az Immo1 portfolióján a tavalyi évben, kilenc új irodával (1 budapesti és 8 vidéki) és 10 franchise partneri szerződéssel növelték szerepüket az ingatlanpiacon. 

A tulajdonosok és a menedzsment számára kiemelten fontos, hogy folyamatosan innovatív megoldásokkal segítség és építsék a cég jövőjét. Ennek megfelelően a piaci igényekhez igazodva, egyedi franchise ajánlati csomagokat kínálnak a partnereknek, így többféle lehetőségből választhatnak. Emellett komoly újítások is születtek: saját fejlesztésű ingatlan és hitel kezelő rendszert, valamint egy új típusú képzési rendszert is bevezettek a múlt évben. Létrehozták az Immo1 Tudástár online edukációs rendszert, amely az értékesítés bármelyik pillanatában segítségére lehet az üzletkötőnek. A hazai vállalat kihasználva a modern kor technikai lehetőségeit tudatosan építi és üzletszerűen alkalmazza a közösségi platformokat munkája során. 

A tudatos tervezésnek, a hosszútávú gondolkodásnak köszönhetően tudott az Immo1 olyan dinamikusan fejlődni, mellyel a Magyar Franchise Szövetség megtisztelő díját nyerte el, amelyet Lizák Ottó és Kovács Tibor alapító tagok és tulajdonosok vettek át a Boscolo Budapestben tartott díjátadó ceremónián. 

Kovács Tibor szerint a tavalyi évben elért eredményük, komoly piaci növekedésük a cég életében mérföldkőnek számít, a díjat pedig megtisztelőnek tartja, és nagyon büszke rá, hogy az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata 2021. kitűntetést az Immo1 nyerte el.  

A vezető hozzátette, hogy ebben a sikerben természetesen minden dolgozójuknak része van, de annak is, hogy a tulajdonosok a mai napig operatívan részt vesznek a cég működésében. Közreműködnek az oktatásban, az üzemeltetésben, ezzel naprakészen tartják a tudást. Lizák Ottó versenyelőnyként említette, hogy az Immo1 üzletkötői magas szintű képzést kapnak, és egyszerre csak kis számú ingatlannal foglalkoznak, ebből adódik a kiemelkedő ügyfélelégedettség, és a jó hírnév. 

immo1.hu/franchise

Tovább az eredeti cikkre: Elismerő díjat nyert az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat

Vélemény, hozzászólás?