Idén is jön a PREXA, elindult a nevezés

Idén is jön a PREXA, elindult a nevezés olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Ismét is meghirdette PR Excellence Hungary Award (PREXA) versenyét a Magyar…

A teljes cikk itt olvasható:
Idén is jön a PREXA, elindult a nevezés

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Ismét is meghirdette PR Excellence Hungary Award (PREXA) versenyét a Magyar PR Szövetség (MPRSZ), amelyre már lehet jelentkezni 2023-ban megvalósított kampányokkal. Az MPRSZ célja a versennyel, hogy kiemelje és díjazza a kommunikációs iparág azon példaértékű megoldásait, amelyek kiemelkedő koncepcióval, megvalósítással és hatással rendelkeznek.

A versenyre idén is a megszokott 13 kategóriában lehet nevezni, az iparágak száma viszont bővült a vallásos szervezetek, egyházak, egyházi fenntartású intézmények csoportjával; így a díjakra már 15 ágazat szereplői jelentkezhetnek. A pályázatokat magyar nyelven várják, az angol nyelvű nemzetközi kategória kivételével. A nemzetközi kategóriában nincsenek alkategóriák sem iparág, sem szakterület alapján.

A szakmai zsűri a fő kategóriákon túl is kioszthat díjakat. Az „Év Kiváló Szakembere” helyett idén az „Év Kiváló Civil PR-szakemberét” díjazzák. A kulturális, civilszervezeti, oktatási, egyházi és karitatív szférában dolgozó szakembereket az előzsűri jelöli majd, a győztest pedig a főzsűri választja ki. Az „Év Ügynöksége” nyertesét a pályázatokra leadott pontok alapján választják ki. A PREXA 2024 Fődíját pedig a kategórianyertesek közül leginkább kiemelkedő pályamű nyerheti el.

A pályázatok leadására május 14-ig van lehetőség. A shortlistre került pályázatokat május 28-án hirdetik ki, a döntőbe jutók június 4-én prezentálhatják kampányukat, kommunikációs programjukat a főzsűrinek. Az eredményhirdetés június 20-án lesz.

A Idén is jön a PREXA, elindult a nevezés bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Idén is jön a PREXA, elindult a nevezés

Vélemény, hozzászólás?