NAV: Éjszakai migránsjárat

NAV: Éjszakai migránsjárat olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Egy olasz személyautót kísértek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)…

A teljes cikk itt olvasható:
NAV: Éjszakai migránsjárat

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Egy olasz személyautót kísértek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M7-es autópályáról a lepsényi pihenőhelyre, hogy átvizsgálják egy áprilisi éjjel. Mint kiderült, a kisbuszban tizenegy illegális bevándorló utazott. 

A kisteherautót vezető férfi már nem hagyhatta el a Fejér vármegyei parkolót, miután a pénzügyőrök átvizsgálták az autóját.  A járművet az M7-es sztrádán választották ki a járőrök, majd kikísérték egy biztonságos ellenőrzési pontra. A sofőr a parkólóban egyre feszültebb lett. Az utasok egyike jelezte, hogy mosdóba szeretne menni, majd hátrahagyta okmányait és futásnak eredt. Az iratok átvizsgálásakor kiderült, hogy az autóban utazók mindegyike Sri Lanka-i állampolgár. Az elmenekült utas és a hiányosan kitöltött okmányok miatt felmerült a gyanú, hogy az utasok illegálisan érkeztek az országba, ezért a járőrök értesítették a rendőrséget.

A pénzügyőrök a sofőrt és a 9 utast a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak átadták, akik az autót vezető 48 éves embercsempészt őrizetbe vették és ellene büntetőeljárást indítottak.

Tovább az eredeti cikkre: NAV: Éjszakai migránsjárat

Vélemény, hozzászólás?