Együttműködik a Netflix és az Audi

Együttműködik a Netflix és az Audi olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az Audi és a Netflix együttműködése révén az Audi A szürke…

A teljes cikk itt olvasható:
Együttműködik a Netflix és az Audi

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az Audi és a Netflix együttműködése révén az Audi A szürke ember című film hivatalos autómárkája. Négy Audi mutatkozik be a Joe és Anthony Russo által rendezett új akcióthrillerben; a modellek igazán kifinomult, intelligens teljesítményt nyújtanak a filmben.

A szürke ember című filmben az Audi és a Netflix bemutatják Sierra Six (Ryan Gosling) világát, amelyet a rajongók világszerte várnak. A film hivatalos autómárkájaként az Audi négy modellt biztosított: a teljesen elektromos Audi RS e-tron GT és az Audi Q4 Sportback e-tron, valamint az Audi RS 7 Sportback és az Audi R8 Coupé modelleket. „A szürke ember” holnap, július 22-én lesz elérhető a Netflixen világszerte, szereplőgárdája pedig az Audi sportmodelljeihez hasonlóan igazán erős: a nemzetközi akcióthriller többek között Ryan Goslingot, Chris Evanst, Ana de Armas-t, és Billy Bob Thorntont hozza el a képernyőkre.

Négy Audi reflektorfényben

A teljesen elektromos Audi RS e-tron GT Sierra Six (Ryan Gosling) autója, az ugyancsak teljesen elektromos Audi Q4 Sportback e-tront pedig Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) vezeti. Az

Audi RS 7 Sportback egy autós üldözésben látható, a kormány mögött Dani Miranda ügynökkel, az Audi R8 Coupé pedig Avik San (Dhanush) egyik jelenetében szerepel.

„A film világszerte vonzza majd és lenyűgözi a közönséget” – mondta Henrik Wenders, az Audi AG márkavezetője és kiemelte, hogy az Audi szerepe a produkcióban messze túlmutat a járművek biztosításán: „az együttműködés során átélhettük a valódi akciót és az elképesztő sebességet. A Russo-fivérekhez hasonlóan az Audinál mi is arra használjuk a technológiát, hogy soha nem látott élményeket valósítsunk meg. Az Audi az új modelleket Joe és Anthony Russo rendezőkkel közösen választotta ki. A produkció során a Netflix-szel való partneri kapcsolat és szoros együttműködés egyszerűen lenyűgöző volt.”

Anthony Russo hozzátette: „Történetmesélőkként mindig is szenvedélyesen szerettünk rátalálni új technológiákra és kipróbálni, hogy valami olyat hozzunk létre, amit még soha nem csináltak előtte. Ez mozgat bennünket. Én mindent ezzel a hozzáállással közelítenék meg, különösen az autók világában jelenleg tapasztalható fejlődést. Bármennyire is szeretem a régebbi és a mai autókat, engem leginkább az érdekel, hogy merre halad a holnap járműveinek fejlesztése. Ez egy izgalmas, új terep, ami teljesen új tapasztalattal ajándékoz meg bennünket nemcsak járművezetőként vagy ügyfélként, hanem az autókkal együtt élő emberként is.”

A film 2022. július 22-i netflixes bemutatóját követően az Audi egy digitális kisfilmben meséli el az Audi Q4 Sportback e-tron történetét, amelyben Dani Miranda ügynöknő (Ana De Armas) ismerkedik elektromos járművével.

Az Audi és a Netflix csaknem 30 országban ünnepli világszerte nemzetközi premierrel az együttműködést. Az Audi bemutatja teljesen elektromos flottáját, a rajongók pedig elmerülhetnek A szürke ember világának digitális ajánlataiban.

A Együttműködik a Netflix és az Audi bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Együttműködik a Netflix és az Audi

Vélemény, hozzászólás?