Kategóriák
Friss hírek

Együttműködik az Antenna Hungária és a MobiSport

Együttműködik az Antenna Hungária és a MobiSport olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A MobiSport applikáció teljes körűen kiszolgálja a verseny-, utánpótlás-, illetve a…

A teljes cikk itt olvasható:
Együttműködik az Antenna Hungária és a MobiSport

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: A MobiSport applikáció teljes körűen kiszolgálja a verseny-, utánpótlás-, illetve a szabadidő- sportolókat, a sportegyesületeket és a sportszövetségeket, továbbá a sportoló gyermekek szüleit, valamint a szurkolókat.
Komplett adminisztrációs rendszert biztosít az egyesületek és szövetségek részére, mindemellett kedvezményrendszerek, nevezési lehetőségek, hírek, információk is elérhetőek az applikáción belül. A megoldás egységes és egycsatornás kommunikációt biztosít az egyes szakosztályok közötti, valamint a gyermeksportolók esetén az egyesület és a szülők közötti kommunikációhoz. A MobiSport segítségével lehetőség van a felhasználók közötti párbeszédre is, legyen a téma akár az edzőtábor, vagy a szurkolói, közösségi élet szervezése.
Az AHa! Brainstore fókuszterülete a telekommunikáció, multimédia, drón és IoT-megoldások mellett a digitális platform szolgáltatások, amelyek nemzetgazdasági szempontból is kiemelt fontosságúak. Mindemellett a befektetés jól illeszkedik az Antenna Hungária hosszú távú terveihez, amelyben a rendezvényszervezéshez kapcsolódó szolgáltatások és az OT- platform hangsúlyos szerepet tölt be.

Tovább az eredeti cikkre: Együttműködik az Antenna Hungária és a MobiSport

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?