Együttműködik a Travelxp és a Telekom

Együttműködik a Travelxp és a Telekom olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Travelxp 4K együttműködik a Magyar Telekommal, a legnagyobb magyarországi távközlési…

A teljes cikk itt olvasható:
Együttműködik a Travelxp és a Telekom

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Travelxp 4K együttműködik a Magyar Telekommal, a legnagyobb magyarországi távközlési szolgáltatóval, ezzel is bővítve elérhetőségét az európai országokban.

Az idei év eleje óta a magyar nézők is otthonuk kényelméből élvezhetik a globális utazási műsorokat, köszönhetően annak, hogy a Magyar Telekom felvette kínálatába a Travelxp 4K-t, a világ egyik vezető utazási csatornáját. A prémium utazási és életmód tartalmak 2021. november 2. óta elérhetőek a Telekom 4K mini fizetős csomag nézői számára a 74-es csatornán.

Magával ragadó műsorait mostanra teljes mértékben lokalizálták, összhangban a csatorna azon elkötelezettségével, hogy a nézőkkel saját nyelvükön teremtsen kapcsolatot. A Travelxp már 13 európai nyelven kínál tartalmakat, és több mint 20 országban terjesztik Európa-szerte.

Sumant Bahl, a Travelxp európai ügyvezető igazgatója a következőképpen kommentálta a partnerséget: „A Magyar Telekom kiváló platform a Travelxp 4K prémium HDR-tartalmának HLG HDR-ben, 10 bites REC 2100 színtérben és 50 képkockán történő sugárzásához. Egy nemrégiben napvilágot látott tanulmány szerint a televízió a leginkább fogyasztott médiatípus Magyarországon, 2021-ben 8,3 millió nézőt elérve. Amellett, hogy lenyűgöző felbontásban mutatjuk be a világ szépségeit, izgatottan várjuk, hogy megismertessük a magyarországi emberekkel az általunk készített eredeti és magával ragadó tartalmakat, amelyekről köztudott, hogy nem csak kedvet csinálnak az utazáshoz szerte a világon, hanem megkérdőjelezik a nézők világról alkotott elképzeléseit és tágítják a látókörüket” – tette hozzá.

Rajki Annamária, a Magyar Telekom TV&Entertainment Központ igazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy 4K csatornakínálatunkat egy olyan magas színvonalú utazási csatornával bővíthetjük, mint a Travelxp 4K. A Magyar Telekom 2021-ben Magyarországon elsőként indított 4K-s mini fizetős csomagot a Telekom TV előfizetői számára. Most a 4K portfóliónk, amely eddig sport- és természet tematikájú csatornákat tartalmazott, egy új műfajjal gazdagodik, és elképesztő tartalmakat kínál az utazóknak azokban az időkben, amikor az emberek alig tudtak utazni”.

A Travelxp több mint 1000 órányi prémium utazási és életmódtartalmait több mint 80 országban, több mint 15 nyelvre lefordítva terjesztik. A Travelxp emellett az utazási tartalmak egyik legnagyobb gyártója és a 4K HDR technológia globális innovációs vezetője. A változatos programkínálatú Travelxp műsorai eredeti, saját gyártású produkciók, amelyeket több mint 55 országban forgattak multikulturális műsorvezetőkkel a világ minden tájáról.

A Együttműködik a Travelxp és a Telekom bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Együttműködik a Travelxp és a Telekom

Vélemény, hozzászólás?