Egyszülős Központ: Mesék a családról 

Egyszülős Központ: Mesék a családról  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az Egyszülős Központ a családok nemzetközi napja alkalmából meseíró pályázatot hirdet…

A teljes cikk itt olvasható:
Egyszülős Központ: Mesék a családról 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az Egyszülős Központ a családok nemzetközi napja alkalmából meseíró pályázatot hirdet egyszülős családban élő gyerekek részére, amelynek témája a család. Az Ágas-bogas meseíró pályázatra június 15-ig várjuk a meséket. 

A pályázatra olyan, gyerekek által írt izgalmas, kalandos történeteket várunk, amelyeknek középpontjában a család áll. Az Ágas-bogas meseíró pályázatra két korosztály, a 6-9 éves és a 10-14 éves gyerekek pályázhatnak magyarországi és határon túli településekről egyaránt.

A pályázat első helyezettjei egy családi hétvégét tölthetnek el a Kolping Hotelben, Alsópáhokon. A többi díjazottat értékes könyvcsomagokkal jutalmazzuk.

A beérkezett meséket egy háromtagú szakmai zsűri értékeli.

További részletek és jelentkezés: https://bit.ly/agasbogas 

A pesti Egyszülős Központ 2018. májusában nyílt, hogy gyakorlati segítséget és közösséget nyújtson azoknak a családoknak, ahonnan hiányzik az egyik szülő. Az elmúlt közel öt évben a központ több mint 70-féle szolgáltatásával több mint 28 000 egyszülős családot ért el. 2022 márciusában megnyílt a második Egyszülős Központ Budán, a Déli pályaudvar mellett, amely lehetővé teszi, hogy a budai agglomerációban és a Budán élő egyszülős gyerekeknek és családoknak is könnyen megközelíthető legyen.

Tovább az eredeti cikkre: Egyszülős Központ: Mesék a családról 

Vélemény, hozzászólás?