Egymillió látogató a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonjában

Egymillió látogató a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonjában olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

2022. március 26-án 1.000.000. látogatóját fogadta a Magyar Pavilon a Dubaji…

A teljes cikk itt olvasható:
Egymillió látogató a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonjában

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

2022. március 26-án 1.000.000. látogatóját fogadta a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon. A szerencsés vendég egy japán hölgy volt, akit egy különleges, magyar termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal és egy egyedi emléklappal ajándékozott meg Tóth Andrea, az Expo 2020 Magyarország ügyvezetője, és Tatár Szabolcs miniszteri biztos.

Már csak pár nap van hátra a világkiállításból, de a Magyar Pavilon továbbra is komoly népszerűségnek örvend. Az emirátusi The National magazin „Öt fantasztikus pavilon, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni” című válogatásába is bekerült, az épület előtt pedig folyamatosan kígyóznak a sorok, akár napi 8-9 ezer látogató is átlépi a pavilon küszöbét.

Március 28-án hétfőn rendezik meg az utolsó, és egyben az egyik legnagyobb kulturális programot a Magyar Pavilon szervezésében. A kétórás koncert show a magyar fesztiválok hangulatát viszi el a világkiállításra olyan fellépők közreműködésével, mint a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island, a Bohemian Betyars, Járai Márk vagy Lotfi Begi. Ezzel az expó 26 hete alatt több mint 40, az Expo 2020 Magyarország szervezésében megvalósult kulturális eseményen vehettek részt a látogatók közel 700 fellépő közreműködésével.

Tovább az eredeti cikkre: Egymillió látogató a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonjában

Vélemény, hozzászólás?