Jelentős változás a Ringiernél

Jelentős változás a Ringiernél olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Lezárja saját nyomdai tevékenységét Kecskeméten a Ringier Hungary, a médiavállalat print…

A teljes cikk itt olvasható:
Jelentős változás a Ringiernél

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Lezárja saját nyomdai tevékenységét Kecskeméten a Ringier Hungary, a médiavállalat print kiadványainak nyomását teljes mértékben külső szolgáltatókkal oldja meg.

A Blikk napilap és hatféle TV műsorújság eddig a Ringier saját tulajdonában lévő kecskeméti nyomdájában készültek. A kiadó vezetősége úgy döntött, hogy azokat az erőforrásokat, melyeket nyomdatechnológiájának és gépparkjának szükségszerű fejlesztése és hosszú távon is gazdaságos működtetése igényelne, a jövőben elsősorban digitális médiakínálatának további erősítésére és bővítésére fordítja.

A Blikk napilap és mellékletei, valamint hatféle TV műsorújság nyomdai előállításával új, külső szolgáltatókat bíz meg a Ringier, saját nyomdai tevékenységét pedig lezárja Kecskeméten.

A Blikk napilap és mellékletei a jövőben az ország legmodernebb és legnagyobb kapacitású nyomdájában, a Mediaworks Hungary Zrt.-nél készülnek majd, míg az érintett műsorújságok gyártása a Komáromi Nyomda spol.s.r.o üzemébe kerül át. A nyomdai változás nem befolyásolja a lapok megjelenését.

A Ringier Hungary nyomtatott portfóliójának meghatározó része – így a GLAMOUR, a GEO, az AutoBild magazinok, a kiadó bookazine kötetei, a Kiskegyed és Blikk Nők lapcsaládok, a Tvr-hét és a Színes Kéthetes műsorújság – a gyártásához használt nyomdatechnológia miatt már korábban sem a kecskeméti Ringier nyomdában készült, így ezeket a kiadványokat nem érinti a változás.

A Jelentős változás a Ringiernél bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Jelentős változás a Ringiernél

Vélemény, hozzászólás?