Egyedülálló élményekkel vár a Pénzmúzeum a Campus Fesztiválon

Egyedülálló élményekkel vár a Pénzmúzeum a Campus Fesztiválon olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Pénzmúzeum komolyan veszi a vakációt, ezért idén nyáron a hazai…

A teljes cikk itt olvasható:
Egyedülálló élményekkel vár a Pénzmúzeum a Campus Fesztiválon

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Pénzmúzeum komolyan veszi a vakációt, ezért idén nyáron a hazai fesztiválkínálat egyik legjobbját, a debreceni Campus Fesztivált veszi célba. A rendezvényen felállított standnál minden fesztiválozó beleshet virtuálisan Európa egyik leginnovatívabb kiállítási terébe, és megbizonyosodhat arról, hogy a pénz világa nem csak végtelenül sokszínű és izgalmas, de akár kifejezetten játékos és szórakoztató is lehet. A debreceni Nagyerdőben tartott fesztivál július 20. és 24. között látogatható.

Ahol feltárul a pénz világa

A hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló, számos interaktív, high-tech megoldást felvonultató Pénzmúzeum idén márciusban nyitotta meg kapuit az egykori Postapalota kívül-belül felújított épületében. A legkorszerűbb szemlélettel megalkotott, élményalapú kiállítás olyan világba repíti a látogatókat, melyben szórakozás közben, játszva tapasztalhatják meg a pénz működésének legalapvetőbb szabályait, és ismerhetik meg a fizetőeszközök létrejöttének és használatának legfontosabb funkcióit. Az elsősorban iskolás diákokat és egyetemistákat megszólító, de a fiatalabb és idősebb korosztályoknak is számos érdekességet nyújtó kiállítás az interaktív élmények révén bővíti a látogatók gazdasági ismereteit, és hozzájárul pénzügyi tudatosságuk fejlesztéséhez.

A Pénzmúzeum kifejezetten olyan programkínálattal érkezik a Campus Fesztiválra, mely nemcsak illeszkedik a rendezvény színes forgatagába, hanem a pénzügyi edukáció témáját élmények köntösébe bújtatja.  Az érmék és bankjegyek világára ráközelítve teljes univerzumok tárulnak föl, és az érdeklődők olyan kincsekkel találkozhatnak, melyekhez hasonlót legfeljebb kalandfilmekben láthattak. A fesztiválozók a debreceni Nagyerdőből a Pénzmúzeum high-tech budapesti élményterébe is ellátogathatnak, egy VR-szemüveges virtuális séta keretében járhatják be a múzeum kiállítását. A stand mindezeken túl is számos izgalmas programmal várja az érdeklődőket, annak jegyében, hogy bár a pénz nem játék, tanulni játszva is lehet.

Campus Fesztivál – újra lendületben

Két éve még stadion koncertekkel, tavaly kizárólag hazai fellépőkkel rendezték meg az eseményt – idén viszont ismét megújult lendülettel kerül megrendezésre a Campus Fesztivál. Kelet-Magyarország legnagyon zenés rendezvényén mindenki megtalálhatja a számára tetsző előadót, a hazai könnyűzenét meghatározó zenészek és külföldi fellépők koncertjei egyaránt színesítik a programok sorát. 

A Campus Fesztivál az egyik legszínvonalasabb könnyűzenei és kulturális rendezvénynek ígérkezik az idei fesztivál szezonban, ahol Pénzmúzeum helyszínén is szeretettel várják a látogatókat.  

Időpont: 2022. július. 20. – 2022. júl. 24.

Helyszín: Debrecen, Nagyerdő

További információ a Pénzmúzeum Facebook oldalán: Pénzmúzeum | Facebook

Tovább az eredeti cikkre: Egyedülálló élményekkel vár a Pénzmúzeum a Campus Fesztiválon

Vélemény, hozzászólás?