A DoubleTree by Hilton hotellánc hat új szállodával bővül Európában – az egyik Budapesten nyílik

A DoubleTree by Hilton hotellánc hat új szállodával bővül Európában – az egyik Budapesten nyílik olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Hilton megerősítette DoubleTree by Hilton hotelportfóliójának jelentős bővítését: hat új…

A teljes cikk itt olvasható:
A DoubleTree by Hilton hotellánc hat új szállodával bővül Európában – az egyik Budapesten nyílik

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Hilton megerősítette DoubleTree by Hilton hotelportfóliójának jelentős bővítését: hat új európai szállodát jelentett be Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Hollandiában és Németországban. Európában a DoubleTree a Hilton leggyorsabban növekvő teljes körű szolgáltatást nyújtó márkája a következő öt évben a régióban várhatóan megnyíló 37 szállodával együtt, amelyek a kontinensen jelenleg működő több mint 120 DoubleTree by Hilton hotelhez csatlakoznak majd.

Patrick Fitzgibbon, a Hilton európai, közel-keleti és afrikai régió (EMEA) fejlesztéseiért felelős vezető alelnöke elmondta: “2008-as európai megjelenése óta a DoubleTree by Hilton az európai kiemelkedő növekedés élvonalában van. A hotellánc jelenleg 19 országban működik, és a következő években további hét országban várható piacralépésük.”

A Hilton Európában, a Közel-Keleten és Afrikában jelenleg 600 szállodát üzemeltet, amelyek közül 140 a DoubleTree by Hilton lánchoz tartozik. A hat új szálloda stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően megfelel a fogyasztói preferenciák és az üzleti igények növekedésének, közben pedig a Hilton számára új desztinációkra való belépést jelentenek.”

A DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences, a DoubleTree by Hilton első magyarországi szállodája a Pösingermajorban, a főváros egyik legjobb környékén fekszik. A szálláshely vendégei igénybe vehetik majd majd a díjnyertes Hilton Honors hűségprogram kedvezményeit, amelyek lehetővé teszik a több mint 123 millió, közvetlenül a Hiltonnál foglaló tag számára, hogy azonnali jutalmakhoz és előnyökhöz jussanak, például érintés nélküli bejelentkezés szobaválasztással, exkluzív tagsági kedvezményekhez, valamint digitális kulcshoz és az internetre csatlakoztatott szobához.

Tovább az eredeti cikkre: A DoubleTree by Hilton hotellánc hat új szállodával bővül Európában – az egyik Budapesten nyílik

Vélemény, hozzászólás?