Egy kis Dél-Amerika Budapest szívében

Egy kis Dél-Amerika Budapest szívében olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Szeptember 23. és 25. között a Westend Tetőkertjén kulturális elemekkel bőven…

A teljes cikk itt olvasható:
Egy kis Dél-Amerika Budapest szívében

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Szeptember 23. és 25. között a Westend Tetőkertjén kulturális elemekkel bőven megspékelt latin-amerikai gasztrofesztivált rendeznek, a Fiesta en Westendet. Az ingyenesen látogatható rendezvényen négy dél-amerikai nagykövetség teszi tiszteletét, és a látogatók megismerkedhetnek a dél-amerikai konyhával is. Lesznek kulturális programok, koktélkészítő workshop, zenei előadások és tüzes latin táncok is.

A hétvégén utánozhatatlan latin-amerikai hangulatban lehet részed a város felett, a Westend Tetőkert ölelésében és persze a tangópartneredében, ha szeretnéd kipróbálni ezt a lenyűgöző táncot. A forró ritmusokon kívül ízletes ételekkel és különleges italokkal készülnek a vendéglátók. Négy nagykövetség mutatkozik be: a mexikói, az argentin, a kolumbiai és az ecuadori.

A gasztronómiai élmények mellett a dél-amerikai italkultúrába betekintést adó workshopok is lesznek. Akinek kedve van, megismerkedhet a legnépszerűbb italok történetével, és elkészítheti élete legjobb, de legalábbis legautentikusabb margaritáját. Lesz brazil, vagy éppen mexikói-argentin zenei műsor, de vehetünk akár spanyol nyelvleckét is!

Tovább az eredeti cikkre: Egy kis Dél-Amerika Budapest szívében

Vélemény, hozzászólás?