Kategóriák
Friss hírek

Egy hétre leáll a Mercedes gyár

Egy hétre leáll a Mercedes gyár olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Megtartják a korábban tervezett egyhetes nyári leállást a kecskeméti Mercedes gyárban.…

A teljes cikk itt olvasható:
Egy hétre leáll a Mercedes gyár

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Megtartják a korábban tervezett egyhetes nyári leállást a kecskeméti Mercedes gyárban. A koronavírus-járvány miatti tavaszi üzemszünetet követően április végén indult újra a termelés Kecskeméten.
A Baon.hu értesülése szerint augusztusban újra leáll egy hétre a termelés a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában. A lap értesülését a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. is megerősítette.
A Mercedes-Benz kecskeméti gyára idén nyáron előre tervezett szünetet tart. Kihasználva az augusztus 20-i nemzeti ünnep körüli hosszú hétvégét, idén az augusztus 17. és 23. közötti rövid időszakban a gyártás szünetelni fog. Ezzel a döntéssel a vállalat egyrészt figyelembe veszi a munkatársak eddigi szabadságtervezési igényeit, másrészt ezeken a napokon karbantartási munkálatok végzésére kerül sor. Mivel ezek a napok fizetett szabadságnak minősülnek, így a munkatársak javadalmazásában ez nem jelent változást – áll a cég válaszában.
Mint ismert, a Daimler AG március 17-én döntött úgy, hogy a koronavírus-járvány miatt megszakítja a gyártást európai telephelyeinek nagy részén. Az intézkedés érintette a Mercedes-Benz kecskeméti gyárát is, ahol a legtöbb területen szintén felfüggesztették a munkát március 20-tól. A termelés csak április 28-tól indult újra fokozatosan.

Tovább az eredeti cikkre: Egy hétre leáll a Mercedes gyár

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?