Egésznapos meglepetés programok anyák napjára az Egyszülős Központban – nemcsak anyáknak 

Egésznapos meglepetés programok anyák napjára az Egyszülős Központban – nemcsak anyáknak  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Anyák napjára szépségnappal készülünk a gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak május első…

A teljes cikk itt olvasható:
Egésznapos meglepetés programok anyák napjára az Egyszülős Központban – nemcsak anyáknak 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Anyák napjára szépségnappal készülünk a gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak május első szombatján a pesti Egyszülős Központban. Nem feledkezünk meg az egyedülálló édesapákról sem, őket apanappal várjuk ugyanezen a napon a budai központunkban. 

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos az énidő, azonban egyedülálló szülőként ez az, amiből a legkevesebb van. Szeretnénk, ha legalább egy kis időre jutna ebből az egyedülálló szülőknek is. A szépségnapon szépség szigeteken lesz lehetőségük az édesanyáknak egy teljeskörű megszépülésre. A Parfümszigeten parfüm tanácsadással segítünk a megfelelő illat kiválasztásában, a Karrierszigeten munkakeresésben, önéletrajz- és motivációs levél megírásában adunk támogatást, a Sminkszigeten a megfelelő smink kialakításában segítünk, a Stílusszigeten a stílusos öltözködéshez adunk tanácsot. Fodrászszigetünk a tökéletes frizura megtalálásához ad ötleteket, Manikűrszigetünkről pedig mindenki ápolt kezekkel távozik. A Nyak- és hátmasszázssziget az ellazuláshoz és a felfrissüléshez járul hozzá.

Apanapunkon az apa-gyermek kapcsolat lesz a fókuszban. A résztvevők útmutatást kapnak arra vonatkozólag, hogyan tudnak mélyebb kapcsolódást kialakítani a gyermekükkel, és hogyan kerülhetik el azt, hogy rossz mintákat adjanak tovább. A félnapos tréningen fény derül a saját erősségekre és a kihívásokra is. A programot Süveges Gergő újságíró, coach, az Apakulcs című könyv szerzője vezeti.

Tovább az eredeti cikkre: Egésznapos meglepetés programok anyák napjára az Egyszülős Központban – nemcsak anyáknak 

Vélemény, hozzászólás?