Jövő hónaptól kevesebb sportcsatorna lehet itthon

Jövő hónaptól kevesebb sportcsatorna lehet itthon olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Megszűnik a tartalomszolgáltatás a Digi Sporton július 1-től a csakfoci.hu információi…

A teljes cikk itt olvasható:
Jövő hónaptól kevesebb sportcsatorna lehet itthon

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Megszűnik a tartalomszolgáltatás a Digi Sporton július 1-től a csakfoci.hu információi szerint. A Digi sportos portfóliójában három csatorna is tartozott, a kínálatban a legnépszerűbb futball bajnokságok és versenysorozatok összecsapásai is szerepeltek.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy 13 év után szűnik meg a tartalomszolgáltatás a Digi Sporton, a leállás a Digi Sport 1, 2 és 3 csatornákat egyaránt érinti.

A Digi Sport korábban a legnépszerűbb bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetítette, úgy mint a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Serie A-t vagy a francia bajnokságot. Az előző szezonban a topbajnokságok közül már csak a Ligue I és a Premier League-mérkőzések jogainak egy részét birtokolták – írja beszámolójában a csakfoci.hu.

A portál szerint a csatorna megszűnéséről szóló hírek már tavaly felmerültek. Sokat sejtető tény volt az is, amikor az előző év nyarán eligazolt Monoki Lehel, a Digi Sport “arca”, valamint két állandó szakértőtársa, Bánki József és Sallói István is.

A romániai RCS&RDS a közelmúltban adta el a teljes magyar DIGI cégcsoportot a 4iG Nyrt.-nek, a tranzakció a tavaly ősszel zárult le.

A Jövő hónaptól kevesebb sportcsatorna lehet itthon bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Jövő hónaptól kevesebb sportcsatorna lehet itthon

Vélemény, hozzászólás?