Kategóriák
Friss hírek

E-sportban erősít az LG

E-sportban erősít az LG olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kötött partnerségi…

A teljes cikk itt olvasható:
E-sportban erősít az LG

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: A világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kötött partnerségi együttműködési megállapodást az LG Electronics (LG).
A Forbes 2020-as, a legértékesebb e-sport-vállalatokat felvonultató listáján hatodik helyet elfoglaló Gen.G az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Kínában nyolc professzionális csapatot működtet, amelyek olyan népszerű multiplayer játékokra szakosodtak, mint a League of Legends, az Overwatch és a PlayerUnknown’s Battlegrounds. A Gen.G indította el továbbá a Gen.G nemzetközi e-sport-akadémiát (Gen.G Global Academy), amely innovatív oktatási programokat kínál, valamint a cég alapítványán keresztül támogatja a jövő gaming- és e-sport-piacának kiemelkedő szereplőit.
Az LG UltraGear monitorai már most elismertek a játékosok körében, a Gen.G-vel kialakított együttműködéssel pedig a cég még inkább kifejezi támogatását a gamerközösség — azon belül pedig kifejezetten az Y- és Z-generáció — felé. Az LG UltraGear monitorai olyan képminőséget, gyorsaságot és funkciókat kínálnak, melyekkel a legújabb PC-s és konzolos játékokból a legtöbbet hozhatják ki a gamerek. Ebben segítik a felhasználókat a világ első 4K felbontású monitorai, a Nano IPS kijelzőtechnológia és a mindössze 1ms-os Gray-to-Gray (GTG) válaszidő.

Tovább az eredeti cikkre: E-sportban erősít az LG

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?