Álomszép csúcstévével rukkolt elő az LG

Álomszép csúcstévével rukkolt elő az LG olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Bár a televízió a nappali egyik fókuszpontja, használaton kívüli állapotban a…

A teljes cikk itt olvasható:
Álomszép csúcstévével rukkolt elő az LG

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Bár a televízió a nappali egyik fókuszpontja, használaton kívüli állapotban a legtöbb készülék mégsem tölt be hasznos szerepet a szoba hangulatának kialakításában. Erre a problémára ad választ a különleges dizájnmegoldások kedvelőinek az LG OLED Gallery Design sorozata, melynek legújabb generációja (LG OLED G2) már hazánkban is elérhető. Az elegáns kialakítású készülékek különlegessége, hogy kikapcsolt állapotban is hasznos és stílusos kiegészítői lehetnek otthonunknak.

A díjnyertes LG OLED G2 tévécsalád modelljei a vékony és esztétikus formatervezésre utalva viselik a Gallery Design nevet, mivel egy képkerethez hasonlóan a falhoz szinte rés nélkül simulva értékes elemei lehetnek bármilyen lakás-enteriőrnek. A tévék egyik idei különlegessége a folyamatos készenlét (Always Ready) funkció, ami a készüléket digitális vászonná alakítja át, amikor nincs használatban.

A kijelzőn ennek a funkciónak köszönhetően egyénre szabottan megjeleníthetők akár műalkotások, zenelejátszó vagy a pontos időt jelző minimalista dizájnú óra is.

Autentikus filmélmény minden környezetben

Az OLED fejlődésének következő szintjét jelentő LG OLED evo panellel ellátott G2 tévék képe még fényesebb, mint korábban, ezáltal elképesztően tiszta, valósághű és részletgazdag képeket jelenít meg, akár egy világos szobában is. Ráadásul az LG most 5 éves garanciát vállal a kijelző panelre, így sokáig élvezhetjük az autentikus filmélményt otthonunkban.

A filmmaratonok teljessége érdekében könnyedén hozzáférhetők a kedvelt streaming-szolgáltatások, az előzmények alapján pedig még személyre szabott tartalomajánlásokat is kaphatunk. A sportkedvelők számára emelett kedvenc csapataik aktuális mérkőzéseiről küldenek valós idejű értesítéseket a tévék.

Az LG OLED G2 sorozat már hazánban is elérhető az LG Webáruházában és viszonteladó partnereknél.

A Álomszép csúcstévével rukkolt elő az LG bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Álomszép csúcstévével rukkolt elő az LG

Vélemény, hozzászólás?