Divatkincsek kedvező árakon – megnyitott Budapest első HalfPrice plázaüzlete a Mammutban

Divatkincsek kedvező árakon – megnyitott Budapest első HalfPrice plázaüzlete a Mammutban olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Igazi nagyágyúkkal nyitotta a szezont a népszerű fővárosi bevásárlóközpont Híres designer…

A teljes cikk itt olvasható:
Divatkincsek kedvező árakon – megnyitott Budapest első HalfPrice plázaüzlete a Mammutban

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Igazi nagyágyúkkal nyitotta a szezont a népszerű fővárosi bevásárlóközpont

Híres designer márkák vagy elképesztően alacsony árak? Nem kell választanod! A HalfPrice megnyitotta első budapesti plázaüzletét a Mammutban, ahol neves divattervezők darabjait találod meg kivételesen kedvező árakon. Az új üzletben nemcsak ruhák és kiegészítők, hanem parfümök, játékok, lakberendezési cikkek és kisállat-felszerelések közül is választhatsz. Sőt, a Mammut most még több újdonsággal és hasznos tippekkel segít, hogy megtaláld új őszi kedvenceid!

Világhírű márkák és hihetetlen árak – új HalfPrice üzlet a Mammutban

Szeretnél megújulni őszre, úgy, hogy a pénztárcád se bánja? A HalfPrice-ban ezt megteheted, hiszen a legjobb streetwear, highstreet és designer márkák közül választhatsz, méghozzá 10-80% kedvezménnyel! A Mammutban nyílt első HalfPrice plázaüzletben igazi divatmennyországban érezheted magad, ahol nemcsak a ruhatáradat, hanem az otthonodat is felkészítheted az őszre! Sőt: a gyerekek és a házi kedvencek számára is találsz szuper darabokat. 

Jó tudni: a HalfPrice – mely 7 országban 76 üzlettel van jelen – az egyre népszerűbb „off-price” modell szerint működik, melynek eredményeként rendkívül széles termékválasztékkal és tartósan alacsony árakkal találkozhatunk. A kínálat folyamatosan frissül, érdemes akár hetente benézni az újdonságokért.

Ez kell a stílusos őszhöz: fedezd fel a Mammut újdonságait!

Bár az indián nyárnak és a jó időnek vége, szeretnénk a legjobb formánkat hozni a hűvös őszi napokon is: a gardróbunkra és a sminktáskánkra is ráfér a frissítés. A Mammut éppen ebben segít újonnan nyílt és teljes körűen megújult üzleteivel.

Buda legnagyobb Douglas üzlete nemrég új koncepcióval nyitott újra, több mint 500 négyzetméteren, ahol olyan exkluzív márkákat is megtalálunk, mint a Jo Malone, a Maison Margiela, és a The Merchant of Venice. A káprázatos környezetben még könnyebben választhatunk az őszi smink- és bőrápolási újdonságok között! 

Egy jó sneaker manapság nemcsak sportoláshoz kell, hanem a vagány őszi outfit kötelező kelléke is. A sportcipők beszerzéséhez remek célpont a bevásárlóközpont új Footlocker üzlete. 

Ha pedig kicsit feltöltődnénk a shopping körút során, érdemes kipróbálni az újonnan nyílt Buddha Originals étterem ínycsiklandó ázsiai finomságait. Sőt, további újdonságokkal is készül a Mammut őszre – stay tuned!

Őszi shopping útmutató a Mammuttól

  • Tervezz és készíts listát! Sokkal hatékonyabban indulhatsz a beszerző körútra, ha alaposan átnézed a gardróbod és sminktáskád, mire van a legnagyobb szükséged! A választásban az is segít, ha inspirálódsz a legfrissebb trendek közül.
  • Törekedj a minőségre a mennyiség helyett! A jó minőségű alapdarabok éveken át elkísérnek és biztosan nem okoznak csalódást. Nyugodtan válassz a legújabb trendekből is, de fókuszálj arra, ami igazán jól áll.
  • Azt vedd meg, ami igazán tetszik! Ha alaposan feltérképezted, mire van szükséged és megnézted, mi lesz az őszi divat, már indulhatsz is! Vásárold meg azt, ami úgy érzed, igazán passzol a mindennapjaidhoz, a stílusodhoz és a gardróbodhoz is!

Extra tipp:  használd a SPOT applikációt, így mindig képben leszel a Mammut aktuális akcióiról, újdonságairól, a benne található térképpel pedig könnyen eligazodhatsz az üzletek között. Sőt, vásárlásaid pontokra válthatod és további értékes ajándékokra tehetsz szert!

Tovább az eredeti cikkre: Divatkincsek kedvező árakon – megnyitott Budapest első HalfPrice plázaüzlete a Mammutban

Vélemény, hozzászólás?