Exkluzív sorozat készült a Trump családról

Exkluzív sorozat készült a Trump családról olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A háromrészes dokumentumsorozat exkluzív interjúkat és eddig soha nem látott felvételeket…

A teljes cikk itt olvasható:
Exkluzív sorozat készült a Trump családról

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A háromrészes dokumentumsorozat exkluzív interjúkat és eddig soha nem látott felvételeket mutat be a Trump család 2020-as kampánykörútjáról, egészen a beiktatás napjáig. A sorozat július 24-én debütál, kizárólag a Discovery csatornán.

Az AJH Films és Alex Holder várva várt dokumentumsorozata a Trump: Példátlan, eddig soha nem látott felvételeket mutat be Donald J. Trumpról és családjáról. A sorozat a Trump család utolsó hat hetét mutatja be a 2020-as elnökválasztási kampány ideje alatt, emellett pedig a család reakciója is elénk tárul a választások kimenetelére. A sorozat összes epizódja, egy különleges este keretein belül, július 24-én 21:00 órától lesz látható a Discovery képernyőin.

A háromrészes dokumentum sorozat izgalmas interjúkat tár elénk Trump elnökkel és családjával, köztük lányával Ivanka Trumppal és vejével Jared Kushnerrel, valamint fiaival, Donald Trump Jr-ral és Eric Trumppal. Az interjúk mellett továbbá megismerhetjük az eseményekről tudósító újságírók álláspontját is a választási kampány lefolyásával kapcsolatban.

A Trump: Példátlan a közelmúlt történelmét egyedülálló módon mutatja be, beleértve Trump utolsó interjúját is, amelyet a Fehér Házban töltött ideje alatt adott.

A Exkluzív sorozat készült a Trump családról bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Exkluzív sorozat készült a Trump családról

Vélemény, hozzászólás?