Díjnyertes rövidfilmmel indítja a májust az HBO Max

Díjnyertes rövidfilmmel indítja a májust az HBO Max olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Aracsi Norbert filmrendező rövidfilmje, az Elfelejtett nemzedék május 1-én debütál az…

A teljes cikk itt olvasható:
Díjnyertes rövidfilmmel indítja a májust az HBO Max

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Aracsi Norbert filmrendező rövidfilmje, az Elfelejtett nemzedék május 1-én debütál az HBO Max kínálatában Magyarországon és Kelet-Közép Európában.

A fesztivál díjas alkotás főbb szerepeiben Cservák Zoltán, Jászberényi Gábor, Hajduk Károly és György Dávid Zoltán. Az Elfelejtett nemzedék négy magyar katona sorsát mutatja be a második világháború sújtotta Magyarország végnapjaiban. A film főszereplője egy fiatal fiú, aki 1944 végén kerül ki a frontra, amikor a háború eléri az ország területeit. Ez a történet azoknak állít emléket akiket elsöpört a világháború borzalma. Ők az Elfelejtett nemzedék.

A rendező, forgatókönyvíró Aracsi Norbert szerint „Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az HBO befogadta kisjátékfilmünket, mely a történelem egyik fontos, de ismeretlen szeletét mutatja be. Filmünkkel szerettünk volna emléket állítani azoknak, akiket elsöpört a második világháború borzalma Magyarországon, és most lehetőségünk van ezt az emléket 15 országban bemutatni az HBO jóvoltából. Köszönöm mindenkinek, aki csatlakozott ehhez a nem mindennapi feladathoz.”

fotó: Péterfy Bernadett

A Díjnyertes rövidfilmmel indítja a májust az HBO Max bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Díjnyertes rövidfilmmel indítja a májust az HBO Max

Vélemény, hozzászólás?