Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022.…

A teljes cikk itt olvasható:
Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből a 2022. július 1-3-ig tartó 15. Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek. A 14 év alatti gyerkőcöknek Győr állomásról a visszaút ingyenes, amennyiben odaútra megváltották a vasúti menetjegyet és érvényes karszalagjuk van a rendezvényen való részvételről, és azokat be tudják mutatni.

Győrből, az ingyenes visszautazáshoz fontos, hogy a rendezvényen fénykép ellenében karszalagot kell kérni, a hazautazást pedig legkésőbb 2022. július 4-én éjfélig be kell fejezni, a díjmentes hazaút csak a karszalag és a gyermek odaúti menetjegyének együttes felmutatásával lehetséges A szülők, kísérők a nekik járó kedvezménnyel (pl. családi, nagycsaládos vagy nyugdíjas kedvezménnyel) utazhatnak.

A kedvezmény csak másodosztályú utazásra használható fel. A karszalag vagy az odaúti jegy hiánya esetén a jegyvizsgáló elszámolja a gyermek saját kedvezményének megfelelő menetdíjat és felszámítja az előírt pótdíjat is. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felár megfizetése mindenkire vonatkozik.

Bővebb információ a rendezvényről: www.gyorkoc.hu

Tovább az eredeti cikkre: Díjmentes hazautazást biztosít a MÁV-START és a GYSEV a 15. Győrkőcfesztiválra utazó gyermekeknek

Vélemény, hozzászólás?