Még nyáron elindul a Tilos frekvenciájának pályázata

Még nyáron elindul a Tilos frekvenciájának pályázata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Elfogadta a Tilos Rádió által használt Budapest 90,3 MHz médiaszolgáltatási lehetőség…

A teljes cikk itt olvasható:
Még nyáron elindul a Tilos frekvenciájának pályázata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Elfogadta a Tilos Rádió által használt Budapest 90,3 MHz médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának tervezetét és hamarosan kiírja a frekvenciára szóló pályázatot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület döntött egy ajkai pályázati eljárás kapcsán is.

A Médiatanács elfogadta a Budapest 90,3 MHz körzeti vételkörzetű médiaszolgáltatási lehetőség közösségi jellegű használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét. A pályázati eljárás előkészítése azért kezdődött el, mert a médiaszolgáltatási lehetőséget jelenleg használó Tilos Kulturális Alapítvány médiaszolgáltatási jogosultságát a Médiatanács törvényi kizáró ok miatt nem újíthatta meg, így 2022. szeptember 3-án végleg lejár.

A rádió üzemeltetője a megújítás ügyében hozott döntéssel szemben a törvény által biztosított jogorvoslati jogával nem élt. Az új kiírás tervezete ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a Tilos Kulturális Alapítvány is pályázzon a frekvenciára.

A grémium megállapította, hogy az Ajka 93,2 MHz helyi vételkörzetű médiaszolgáltatási lehetőség közösségi jellegű használatára kiírt pályázati eljárás nyertese az egyedüli pályázó Mária Rádió Frekvencia Kft. A testület elvégezte a Mezőtúr telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára benyújtott egyetlen pályázati ajánlat alaki vizsgálatát, és pályázati nyilvántartásba vette az Actor Media Kft. pályázót.

A Még nyáron elindul a Tilos frekvenciájának pályázata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Még nyáron elindul a Tilos frekvenciájának pályázata

Vélemény, hozzászólás?