Díjeső az UniCreditnél: a magyar bank két private banking díjat is elnyert

Díjeső az UniCreditnél: a magyar bank két private banking díjat is elnyert olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

a Euromoney megmérettetésén Az UniCredit bankcsoport számos elismerést kapott az elmúlt…

A teljes cikk itt olvasható:
Díjeső az UniCreditnél: a magyar bank két private banking díjat is elnyert

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • a Euromoney megmérettetésén

Az UniCredit bankcsoport számos elismerést kapott az elmúlt hetekben az EMEA Finance, a Global Finance és a Euromoney magazinok megmérettetésein. A díjak kiemelik a csoport kiváló teljesítményét és elkötelezettségét ügyfelei, részvényesei és közösségei iránt.

Az EMEA Finance’s Europe Banking Awards díjkiosztóján az UniCredit nyolc díjat nyert el, köztük a Közép- és Kelet-Európa legjobb bankja, a Közép- és Kelet-Európai fenntarthatósági díj, Közép- és Kelet-Európa legjobb befektetési bankja, A legjobb befektetési bank Németországban, A legjobb bank Olaszországban, A legjobb befektetési bank Olaszországban és A legjobb bank Bulgáriában. A Global Finance Awardson az UniCredit Olaszország és Bulgária legjobb bankja lett.

A Euromoney Private Banking Awards 2024 díjátadón az UniCreditet Közép- és Kelet-Európa legjobb nemzetközi private banking szolgáltatójának, Közép- és Kelet-Európa legjobb jelentős vagyonú ügyfeleket kezelő és A legjobb nemzetközi private banking szolgáltatójának, Bulgária legjobb jelentős vagyonú ügyfeleket kezelő private banking szolgáltatójának, valamint Magyarország legjobb, kiemelten jelentős vagyonú ügyfeleket kezelő és Magyarország legjobb private banking szolgáltatójának választották.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy 2023-at követően idén ismét a Euromoney díjazottjai között tudhatjuk magunkat. 2024-ben ráadásul két kategóriában is sikerült nyernünk, felülmúlva a tavalyi év sikereit. Ez a szakmai elismerés egyértelmű bizonyítéka annak, hogy privát bankár kollégáim tudásuk legjavát adva, szorgalommal és kimagasló szakmai hozzáértéssel végzik mindennapi munkájukat” – fűzte az elismeréshez Soltész Bence, az UniCredit Bank Hungary private banking vezetője.

Az elnyert díjak az UniCredit ügyfélközpontúságra, fenntarthatóságra és digitális átalakulásra való stratégiai összpontosítását tükrözik, valamint megmutatják azon képességét, hogy kiválóan tud építeni diverzifikált és integrált üzleti modelljére Európa-szerte. A csoport azért fektetett be termékeibe, szolgáltatásaiba és platformjaiba, hogy megfeleljen ügyfelei változó igényeinek és elvárásainak, eközben pedig támogatja az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást, és hozzájárul a társadalmi befogadáshoz és a pénzügyi oktatáshoz.

Tovább az eredeti cikkre: Díjeső az UniCreditnél: a magyar bank két private banking díjat is elnyert

Vélemény, hozzászólás?