Díjeső a Visual Europe Groupnál

Díjeső a Visual Europe Groupnál olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Hét díjat nyert a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve…

A teljes cikk itt olvasható:
Díjeső a Visual Europe Groupnál

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Hét díjat nyert a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex döntőjében a Visual Europe Group.

Az Eventex a világ egyik legrangosabb rendezvényes és élménymarketinges díjának számít. Idén 12. alkalommal ítélték oda több száz kategóriában, 28 ország 606 pályázója között. A Visual Europe Group (VEG) négy rendezvénnyel pályázott – Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás, Szent István Nap, PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó –, és összesen 7 díjat nyert: egy aranyat, két ezüstöt és négy bronzot.
„Jelentős teljesítmény, hogy évről évre a rendezvényipar legkiválóbb szereplői közé kerülünk. A díjak egyszerre elismerései a Visual Europe Group magas szakmai színvonalú munkájának, tapasztalatának, innovatív szemléletének és motiváltságának” – fogalmaz Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

A cég az alábbi kategóriákban nyerte el díjait:
Convention: Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (ezüst, bronz)
Trade show: „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (ezüst)
European Event: Szent István Nap (bronz)
Set Design: PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó (bronz)
Creative Technology Innovation: PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó (arany)
Use of AudioVisual: „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (bronz)

A Visual Europe Group Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cége. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, valamint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában egyaránt kiemelkedő: többek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, a Hungexpo és a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnere. Az Eventex 500 lista résztvevőjeként a világ legsikeresebb rendezvénytechnikai cégei között tartják számon.

A Díjeső a Visual Europe Groupnál bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Díjeső a Visual Europe Groupnál

Vélemény, hozzászólás?