Idén is bárki jelölheti az IVSZ díjára az év digitalizációs projektjeit, digitális innovációit és szakembereit

Idén is bárki jelölheti az IVSZ díjára az év digitalizációs projektjeit, digitális innovációit és szakembereit olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije idén is odaítéli…

A teljes cikk itt olvasható:
Idén is bárki jelölheti az IVSZ díjára az év digitalizációs projektjeit, digitális innovációit és szakembereit

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije idén is odaítéli a Gyurós Tibor-díjakat, amelyekkel az év digitalizációs projektjét és digitális innovációját, valamint év IT-menedzsere és az év digitális oktatás nagykövete munkáját ismerik el. Az elismerésre ezen az oldalon keresztül 2022-ben is bárki jelölhet projektet, innovációt és szakembert. 

  1. szeptember 20-án az IVSZ már a huszonnegyedik alkalommal adja át a társaság egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett díjakat, amelyekkel 2001 óta a hazai IKT-szektorban meghatározó szakemberek és kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások tevékenységét ismeri el a szövetség.

Annak érdekében, hogy a nagy cégek óriásprojektjei mellett a fontos innovációt felmutató kisebb projektek is reflektorfénybe kerülhessenek, a szövetség honlapján keresztül bárki javasolhat olyan vállalkozást, projektet vagy szakembert, aki véleménye szerint méltó az elismerésre. A beérkező jelöléseket az IVSZ által felkért szakmai zsűri értékeli ki, és összesen négy kategóriában díjazza a hazai digitalizáció iránt elköteleződött  vállalkozásokat és szakembereket.

Az év menedzsere díj a Gyurós-díjak legrégebbi kategóriája, az IVSZ több mint 20 éve tünteti ki vele azokat az iparágon belül tevékenykedő, vezető beosztású menedzsereket, akiknek éves munkája a hazai digitalizáció kibontakozását a legjobban támogatta. Az elmúlt években olyan emberek kezébe került a díj, mint Csorba Gyula (Dorsum Zrt.), Birmacher Barnabás (Bitrise) vagy Csillag Péter (Starschema).  

Az év innovációja díj elsősorban induló vállalkozások elismerésére szolgál, célja pedig az, hogy növelje a vállalatok piacra jutási esélyeit, és az IVSZ platformot biztosíthasson a díjazottnak ahhoz, hogy ötleteit, innovációit megismerhessék a releváns piaci szereplők. E díjat a szövetség mindig olyan vállalkozásnak ítéli oda, amely a jövőben nagy eséllyel az iparág meghatározó piaci szereplőjévé válik. Minden évben ennek a díjnak a nyertese az IVSZ jelöltje a Digital Europe Future Unicorn Award-on, amelyet 2021-ben a korábbi kategóriagyőztes, az Oncompass Medicine el is nyert.

Az év digitalizációs projektje nevű díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket ismeri el, amelyek a digitális ökoszisztémában kiemelkedő jelentőségűek, emellett pedig megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek. Kizárólag már sikeresen lezárult projekt, vagy több projekt részesülhet az elismerésben a zsűri döntésének megfelelően. Olyan projekteket találhatunk az elmúlt évek díjazottjai között, mint a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat együttműködésében megvalósuló ÉletMentő alkalmazás, a Lidl Magyarország Bt. rövid lejáratú termékeket automatikusan diszponáló MI rendszere, vagy a Waberer’s International mesterséges intelligencia projektje. 

A 2015 óta meghirdetett A digitális oktatás nagykövete kategóriával az IVSZ olyan oktatási területen tevékenykedő szakemberek munkáját ismeri el, akik munkájukkal a digitális oktatás ügyét segítik, felismerték a digitális készségek jelentőségét és a digitálisan képzett munkaerő javítása révén fontos szerepet vállalnak a hazai digitális gazdaság épülésében is. Koren Balázs, a Telenor HiperSuli programjának szakmai vezetője, Sisák Zoltán, a HTTP Alapítvány kuratóriumi elnöke, illetve Dr. Cser-Palkovics András polgármester voltak a legutóbbi években a díj tulajdonosai.

A jelölési és elbírálási folyamat főbb lépései  

  • Jelölési időszak: 2022. június 15-től július 24. 23:59-ig
  • A jelöltek pályázati anyagainak leadásának határideje: 2022. július 25-től augusztus 14-ig
  • A szakmai zsűri kiértékelése: 2022. augusztus végén
  • Ünnepélyes díjátadó: szeptember 20-án, az IVSZ MENTA Konferenciáján, a siófoki  Hotel Azúrban

A Gyurós Tibor-díj 2021-es nyertesei:

  • Az év menedzsere – Nyisztor József, a Training360 ügyvezető igazgatója
  • A digitális oktatás nagykövete – Zsigó Zsolt, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégium mesterpedagógusa
  • Az év innovációja – YourAnastomosis, érsebészeti eljárások elsajátítását élethű szimulációval segítő megoldás
  • Az év digitalizációs projektje – CHEQ vállalati belső kommunikációs platform ipari, logisztikai és kereskedelmi cégek számára 

Kérjük, segítse a szakmai zsűri munkáját azzal, hogy segít hírét vinni a Gyurós Tibor-díj jelölési időszakának!

Tovább az eredeti cikkre: Idén is bárki jelölheti az IVSZ díjára az év digitalizációs projektjeit, digitális innovációit és szakembereit

Vélemény, hozzászólás?