Digitális vonalon erősít a Marquard Group Hungary

Digitális vonalon erősít a Marquard Group Hungary olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Live Stream Promotion néven digitális marketing innovációt honosít meg a hazai…

A teljes cikk itt olvasható:
Digitális vonalon erősít a Marquard Group Hungary

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Live Stream Promotion néven digitális marketing innovációt honosít meg a hazai piacon a Marquard Group Hungary. Az új szolgáltatás a JOY-napok kísérőeseményén, a JOY Live Stream Festivalon, valamint a jubileumi JOY Prix de Beauté díjátadó gálán.

Az előrejelzések szerint az élő kereskedelemből származó eladások Kínában 2026-ra a teljes e-kereskedelem 10-20 százalékát tehetik ki, a jelenség pedig folyamatosan gyűrűzik be a piacokra. A JOY magazint is kiadó Marquard Group Hungary folyamatosan kutatja azokat a digitális eszközöket, amelyek segítségével partnerei a trendeket megelőzve tudják építeni márkáikat, méghozzá új platformokon és a nagyobb vásárlási élményt váró fiatalok megszólításával.

A Live Stream Promotion szolgáltatás két főpróbán esett át az elmúlt hetekben. A Prix de Beauté díjátadó gála élő adása közben több mint 50 ezren tekintették meg a tesztverziót, a JOY-napokon pedig 70 ezer felett volt a nézők száma. A digitális innováció lényege, hogy a különleges ajánlat kizárólag meghatározott időben, a műsor streamelése alatt érhető el.

Ez a piacon elérhető legintenzívebb vásárlásösztönző élmény, amely alatt a nézők azonnal, pár kattintással akciósan megrendelhetik a terméket. A stream tartalmat a Marquard Group Hungary gyártja, a magazinok szerkesztői mellett pedig további influencerek bevonására is adott a lehetőség. Az influencerek növelik a tartalom közönségvonzó értékét és digitális elérését is. A Live Stream lehetőséget ad arra, hogy megfelelő storytelling mellett a brand a saját környezetében, márkahűen jelenjen meg, biztosítva a célcsoport megszólítását és növelve az elköteleződést.

A Live Stream Promotion videók a teljes portfolión, többek között a joy.hu, az instyle.hu, a joynapok.hu platformokon, a Facebook és YouTube csatornákon, a szereplő influencer és/vagy márka weboldalán és közösségi felületein is futhatnak egyidőben.

„A több platformon egyszerre futó, interaktív élő közvetítések TV-s élményeket kínálnak, miközben megfelelnek a legújabb tartalomgyártási trendeknek. Modern médiacégként nem elégedhetünk meg azzal, hogy partnereinknek a piacon elérhető legújabb termékeket nyújtsuk, a digitális innováció élére kell állnunk” – mondta el Lencsés-Tóth Dávid, a svájci tulajdonú Marquard Group Hungary digitális- és üzletfejlesztési igazgatója.

A Digitális vonalon erősít a Marquard Group Hungary bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Digitális vonalon erősít a Marquard Group Hungary

Vélemény, hozzászólás?