Tóth Andi a bokszra, Nagy Bogi a jógára esküszik

Tóth Andi a bokszra, Nagy Bogi a jógára esküszik olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Nem csak a színpadon, a sportokban is tündökölnek Egy énekesnő számára…

A teljes cikk itt olvasható:
Tóth Andi a bokszra, Nagy Bogi a jógára esküszik

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Nem csak a színpadon, a sportokban is tündökölnek

Egy énekesnő számára a színpadra lépéshez elengedhetetlen a jó fizikum, ezt pedig Nagy Bogi, Schoblocher Barbara és Tóth Andi is pontosan tudja. Nem véletlen, hogy a GLAMOUR Women Of The Year Az év énekesnője díj várományosai mindennapjainak szerves része a mozgás. Nem csak karrierjükben, a magánéletben is törekednek arra, hogy a maximumot nyújtsák.

Egy előadóművész számára a kisugárzás éppen olyan fontos, mint a tehetség. Ehhez elengedhetetlen a magabiztosság, ami csak akkor lehet hiteles, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. A Glamour is nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, ezért megkérdeztük a jelölteket, az ő életükben milyen szerepet játszik az egészség és a tudatosság.

Az év énekesnője kategória legfiatalabb jelöltje, Nagy Bogi korábban már megosztotta követőivel, hogy testképzavarral küzdött. Hosszú út áll mögötte, ezért fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. „Olyan típus vagyok, aki mindig érzi, hogy mikor van szüksége a mozgásra. Rendszeresen jógázom, de nagyon szeretném bevezetni a futást is az életembe. Ha stresszesebb időszakon megyek keresztül, vagy a magánéletemben adódnak problémák, mindig rájövök, hogy mennyire jó hatással van rám. Mégis a jóga az egyetlen mozgásforma, ami megmozgat, de egyben fel is tölt. Most a legfontosabb, hogy megtaláljam a rendszert az életemben, de ugyanúgy figyelek az  egészséges életmódra is” – árulta el Bogi, hozzátéve, hogy kezdetben nagy terhet jelentett neki a sportolás, nehezen találta meg a mozgás örömét korábbi rossz tapasztalati miatt. Később azonban tudatosította magában, hogy a saját testi és lelki egészsége érdekében fontos lépéseket tennie ezen az úton is.

Ha energetikus női előadóművészről van szó, sokak számára egyből Schoblocher Barbara, a Blahalousiana énekesnője ugrik be. „Úgy gondolom, hogy mindenki mentális jólétéhez elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb formában legyen. Ez csak úgy lehetséges, ha valaki fitt és egészséges. Nem vékony és szálkás, hiszen ez ennél sokkal többet jelent” – fejtette ki az egyedi stílusáról is ismert énekesnő. „A színpad miatt nekem egyébként is fontos, hogy a lehető legjobban karban tartsam magam, mind a fizikumom, mind a hangom tekintetében. Ha nagykoncertes, intenzívebb időszak áll előttem, akkor arra tudatosan készülök. Bár egy-egy koncert számomra felér egy igazi kardió edzéssel, szabadidőmben sokszor járok futni és szeretem a saját testsúlyos edzéseket is. Persze engedek néha magamnak egy kis pihenést is, de szeretem, ha vannak előttem célok és határidők, amik motiválnak.”

Tóth Andi tavaly bebizonyította, hogy nem csak a hangi adottságai szerencsések, de tánchoz is nagy tehetséget kapott. Bár a parketten igazi dívaként találkozhattunk vele, meglepő sportszenvedélynek hódol. „Általában heti kétszer az edzőteremben is megfordulok, de boxolni is járok. Amellett, hogy figyelek a kinézetemre, fontos, hogy a hétvégi bulikon bírjam a strapát. Sokak számára a harmonikusabb, nyugodtabb sportok, jönnek be stresszlevezetésként, nekem viszont inkább az agresszívabb vonal vált be. Az X-Faktor után úgy éreztem, muszáj valamit találnom, hogy a mentális egészségem megőrizzem, és az akkor kialakult pánikbetegségemmel felvehessem a harcot” – mesélte őszintén a múltjáról az énekesnő, és hozzátette, hogy ma már csak akkor érzi igazán jól magát, ha nem hagyja ki a napi edzést.

A GLAMOUR Women of the Year 2022-es jelöltjeire március 20. éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken. Nézd élőben a díjátadó gálát március 23-án a glamour.hu-n!

Tovább az eredeti cikkre: Tóth Andi a bokszra, Nagy Bogi a jógára esküszik

Vélemény, hozzászólás?