fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi folytatja: Itt a nagy sikerű Beszélnünk kell! podcast második évada!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi folytatja: Itt a nagy sikerű Beszélnünk kell! podcast második évada! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Elindult a WMN tabudöntő pszichológiai podcastsorozatának második évada D. Tóth Kriszta…

A teljes cikk itt olvasható:
D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi folytatja: Itt a nagy sikerű Beszélnünk kell! podcast második évada!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Elindult a WMN tabudöntő pszichológiai podcastsorozatának második évada D. Tóth Kriszta író-újságíróval és Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológussal. A Beszélnünk kell! a megszokottakhoz híven csütörtökönként jelentkezik új epizódokkal a WMN magazin oldalán, valamint a főbb podcastszolgáltatóknál. A podcastsorozat első évadát kiemelkedő sikerrel, a hallgatói platformokon több mint 330 ezres összhallgatottsággal, a WMN YouTube-csatornáján pedig közel 600 ezres nézettséggel zárta, a második évad első adása – amelynek középpontjában a járvánnyal kapcsolatos veszteségeink állnak – pedig már elérhető a wmn.hu-n, illetve a főbb podcastszolgáltatóknál. 

Valósággal berobbant a magyar podcastszcénába D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi tabudöntő, aktuális, őszinte, mély, emberi beszélgetéseket felvonultató Beszélnünk kell! című sorozata. Ez is mutatja, hogy milyen óriási igény van arra, hogy alaposan és mélyen magunkba nézzünk, hogy beszélgessünk kötődéseinkről, traumáinkról és megküzdési mintáikról. A két szakember azt ígéri, hogy a második évadban is mellébeszélés és köntörfalazás nélkül mutatnak rá a kapcsolatainkban rejlő buktatókra, bennük önmagunkra és arra, miért lenne annyira égető őszintén beszélnünk egymással egyéni és társadalmi szinten egyaránt. Ez a folytonos és nyílt párbeszéd pedig sosem volt még időszerűbb, mint most, egy világjárvány idején, amikor a jól megszokott kereteink és a mindennapi életünk gyökeres változásokon megy keresztül.

A második évad premieradásában rögtön egy mindenkit érintő témát járnak körül: arról beszélgetnek, hogy vajon mi marad belőlünk a Covid után. A járvánnyal kapcsolatos veszteségek; a biztonság- és kontrollvesztés, szeretteink gyászolása, mentális egyensúlyunk, egzisztenciánk megborulása mindannyiunk közös élménye, amellyel mégis egyedül vagyunk. Az epizód igazi „gőzkieresztős” kibeszélője a következményeknek is, szó esik az átalakuló családi dinamikáról, a gyerekeink veszteségeiről és a párkapcsolati veszteségeinkről. 

Az alkotók arra figyelmeztetnek: elengedhetetlenül fontos, hogy ne csak egyéni, hanem társadalmi, sőt döntéshozói szinten is foglalkozzunk azzal, milyen mentális állapotban vagyunk, hogy mi lesz velünk a világjárvány után. Ez ugyanis nemzetstratégiai fontosságú kérdés!

Tavaly szeptemberi indulása óta a Beszélnünk kell! hazánk egyik legnépszerűbb podcastműsorává nőtte ki magát; rendszeresen szerepelt a főbb podcastszolgáltatók népszerűségi listájának top három műsora között. Az első évad adásai már a WMN YouTube-csatornáján is elérhetők, ahol szintén több százezres hallgatottságot generáltak, ezzel is rámutatva, mekkora szükség volt a lelki működésünket a középpontba állító, pszichológiai témákat őszintén körbejáró műsorra. 

A Beszélnünk kell! – Mi marad belőlünk a Covid után című premieradás itt érhető el:

https://beszelnunk-kell.simplecast.com/episodes/beszelnunk-kell-mi-marad-bellunk-a-covid-utan-evadpremier 

fotók: 
WMN/Csiszér Ágota
Kreatív: WMN/Kerepeczki Anna

The post D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi folytatja: Itt a nagy sikerű Beszélnünk kell! podcast második évada! appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi folytatja: Itt a nagy sikerű Beszélnünk kell! podcast második évada!

További cikkek

Vélemény, hozzászólás?