fbpx
Biró Benjamin

Biró Benjamin

Újságíró és író vagyok. Irodalmi tevékenységemet megelőzően a logisztika területén vettem részt belső-kommunikációs programok kidolgozásában és szervezésében. Ezeket az éveket is végigkísérte az írás iránti vonzódásom, majd elvégeztem a Magyar Újságírók Országos Szövetségének magazin-újságírói tanfolyamát. Azóta több nyomtatott és online magazinnak írok szabadúszó újságíróként, elsősorban logisztikai, technikai és gazdasággal kapcsolatos cikkeket.

csehiladam.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szeretnéd, hogy a weboldalad első legyen a keresési találatok között? Ha igen, akkor kattints ide:

Legyen az oldalam első a keresési találatok között

dominik

Ismét startol egy új weboldal, a címe: csehiladam.hu

Nem tétlenkedik az Internet népe. Az új weboldalak száma gyarapszik napról napra, hiszen mi is lehet a legfontosabb ezen a héten, mint új domain neveket regisztrálgatni? 🙂 Gatunk-gatunk, regisztrálgatunk. Igaz? Hát persze, hiszen továbbra is sokkal hitelesebb egy olyan cég vagy vállalkozás, melynek saját honlapja van. Sőt, egyre gyakoribb, hogy magánszemélyek is saját honlapot készítenek.

Szeretjük a domain neveket

Szeretjük a domain neveket, mert könnyű megjegyezhetőségük által, segítenek nekünk elérhetővé tenni a mögöttük álló IP címeket, hiszen ki akarna összefüggéstelen számsorokat megjegyezni ahhoz, hogy mondjuk megnyissa a háziorvosa, kutyakozmetikusa, a sarki közért vagy a kedvenc borozójának a weblapját. Gyanítom, hogy senki. Sokkal jobb egy remek webcím.

Már majdnem 1.8 milliárd bejegyzetett weboldal

Tudatd, hogy a világon már több mint 1.7 milliárd bejegyzetett weboldal található? Ennek a rengeteg weboldalnak csupán 10%-a van aktív használatban. Döbbenetes szám az is, hogy csupán az elmúlt 7 napban közel háromezer .hu végződésű domaint regisztráltak be. A csehiladam.hu is egyike ezen új címeknek.

  • Ki regisztrálta ezt az új domain nevet? A bejegyző Természetes személy
  • Mikor került feltételes használatba? 2021/06/07 00:00
  • Melyik domaint regisztrálták előtte pár perccel? momentiveai.hu
  • Melyik domaint regisztrálták utána pár perccel? gardenfroccsterasz.hu
  • Mi található jelenleg ezen a weboldalon? Ide kattintva megnézheted az oldal aktuális állapotát: csehiladam.hu

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a weboldal?

Ki tudja, de tényleg.

Szavazz!

Szerinted a csehiladam.hu weboldal egy lesz a halott weboldalak listáján vagy nagy karriert fog befutni?

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?