fbpx

Casting Az Őrült Nők Ketrecére

Casting Az Őrült Nők Ketrecére olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Táncos castingot hirdet az Átrium és a Kultúrbrigád közös produkciója, Az…

A teljes cikk itt olvasható:
Casting Az Őrült Nők Ketrecére

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Táncos castingot hirdet az Átrium és a Kultúrbrigád közös produkciója, Az Őrült Nők Ketrece című musical egyes szerepeire. A 300. előadásához közelítő produkció rendezője Alföldi Róbert, koreográfusa Gergye Krisztián.

A produkció olyan 18 és 30 év közötti férfi táncosok jelentkezését várja, akik készsége nem csupán a mozgást illetően magas színvonalú, de jó énekhanggal és színpadi szerepjátszási gyakorlattal is rendelkeznek. Alapvető elvárás: a jelentkező az előadásba kerülése esetén a produkciót elsőbbségben részesíti egyéb elfoglaltságaihoz képest. Az előadás bemutatása óta folyamatosan repertoáron van, átlagosan havi 3-5 alkalommal. Fényképes szakmai önéletrajzzal jelentkezni lehet a casting@atrium.hu címen. A castingra június 14-én hétfőn délután kerül sor. A pontos időpontról és helyszínről válaszüzenetben küld tájékoztatást a produkció a jelentkezés elfogadása után.

The post Casting Az Őrült Nők Ketrecére appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: Casting Az Őrült Nők Ketrecére

Most szólj hozzá!

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?