Budapesti albérlet keresés a megveszLAK-on

Budapesti albérlet keresés a megveszLAK-on olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portál számos keresési lehetősége közül szeretnénk…

A teljes cikk itt olvasható:
Budapesti albérlet keresés a megveszLAK-on

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portál számos keresési lehetősége közül szeretnénk most bemutatni néhányat, amikkel egyszerűen és gyorsan tudsz találni albérletet Budapesten. Az igényekre optimalizált, előre elkészített oldalakon már csak kisebb beállítások szükségesek.

Albérletek keresése Budapesten

A legnagyobb kínálatból az albérlet Budapest oldalon tudsz keresgélni, ahol viszont érdemes legalább az árra és a kategóriára is szűrni. A kereső felület egyszerűségéből fakadóan a szűrés beállítása csupán pár másodpercet vesz igénybe. 

Ezen az oldalon a kiadó lakások és kiadó házak között is tudsz böngészni. Ha a kategóriát kiválasztod, akkor átkerülsz egy másik oldalra ezért, ha Neked egyaránt megfelelne egy kiadó ház, vagy lakás is, akkor a kategória választót ne használd.

Kiadó lakások keresése Budapesten

A Budapesti albérlet kereső oldalhoz hasonló módon tudsz keresgélni a kiadó lakás Budapest oldalon található hirdetések között, de ezen az oldalon már le van szűkítve a találati lista a lakás kategóriára, így azt Neked már nem kell beállítani.

Ezen az oldalon ajánlott legfontosabb keresési paraméter az ár, amit a legtöbb albérlet kereső csak maximálni szokott. Az árat 100000 forintban kell megadni, vagyis, ha maximum 150000 forint/hó árig keresel kiadó lakást Budapesten, akkor a max. ár mezőbe csak a 150-et kell beírd.

Olcsó albérletek keresése Budapesten

A három keresési mód közül az olcsó albérlet Budapest oldal hirdetései adják a legkevesebb találatot, de cserébe már az árat úgy lőttük be, hogy kizárólag a legolcsóbb albérletek legyenek a találati listában. Ennél a keresési módnál jelen pillanatban 150000 forint/hó-ban állapítottuk meg az olcsóság fogalmát, ami persze relatív.

Egyéb keresési feltételekkel is elősegítheted a sikeres keresést

A találati lista pontosítása érdekében az igazán felhasználóbarát megveszLAK.hu oldalon még több paramétert is beállíthathatsz. Ezek közé tartozik az alapterület, a telekterület, és még a szobaszám is. Ez utóbbi igen népszerű szűrő. 

Amennyiben nem szeretnéd látni ugyanazt a hirdetést több hirdetőnél is, alkalmazd bátran a duplikált hirdetéseket kiszűrő feltételt. Ami ekkor történik: a kód kísérletet tesz arra, hogy az ugyanolyan paraméterekkel rendelkező kiadó budapesti ingatlanok közül csak egyet jelenítsen meg a felhasználó számára.

A neked tetsző budapesti albérletet megoszthatod ismerőseiddel is, hogy segíthessenek a döntésben. Ha pedig egyszer Neked akad kiadó albérleted, akkor ingyenesen fel is adhatod néhány perc alatt a megveszLAK.hu-n, ahol a magánszemélyeknek 1 darab hirdetés ingyenesen adható fel maximum 20 fotóval.

Konklúzió

A fentiekből is látszik, hogy a megveszLAK.hu az egyik legfelhasználóbarátabb országos ingatlan hirdetési portál, ahol az eladó és kiadó ingatlanokon kívül még cserélhető ingatlanok között is lehet böngészni. A portál népszerűségét mutatja, hogy az utóbbi 3 hónapban a hasonló portálok között a hatodik leglátogatottabb volt.

Tovább az eredeti cikkre: Budapesti albérlet keresés a megveszLAK-on

Vélemény, hozzászólás?