Új szállodaigazgatóval nyit újra az ibis Styles Budapest Citywest Hotel

Új szállodaigazgatóval nyit újra az ibis Styles Budapest Citywest Hotel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Új szállodaigazgatóval nyit újra az ibis Styles Budapest Citywest Hotel Az…

A teljes cikk itt olvasható:
Új szállodaigazgatóval nyit újra az ibis Styles Budapest Citywest Hotel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Új szállodaigazgatóval nyit újra az ibis Styles Budapest Citywest Hotel

Az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportja Nemes Róbertet nevezte ki az újranyitó ibis Styles Budapest Citywest igazgatójának. A főváros nyugati bejáratánál található hotel két év után, 2022 júniusától fogad ismét vendégeket. A 114 szobás szálloda modern, pop-art stílusú belső tereit a kortárs budapesti művész, Weiler Péter tervezte.

Nemes Róbert a Mellow Mood Hotelstől érkezik az Accorhoz. Az új vezető a Budapesti Metropolitan Egyetem turizmus-vendéglátás szakán végzett közgazdászként. Pályafutását 1997-ben a Hotel Taverna Budapestben (a mai Mercure Budapest City Centerben) kezdte londínerként, majd 2000-től a Ramada Budapest Hotelben recepciósként, később Front Office vezetőként folytatta. 2009-től a budapesti Expo Congress Hotelben a Front Office részleget irányította, nagy tapasztalatot szerezve egyúttal a karbantartás területen is, majd 2012-ben a hotel szállodaigazgatója lett. 2014-ben már cluster szállodaigazgatóként folyamatosan több szállodáért felelt (Expo Congress Hotel, Baross City Hotel, Cosmo City Hotel, Estilo City Hotel, Promenade City Hotel, La Prima Fashion Hotel, Promenade City Hotel). Karrierje során többször vállalt aktív szerepet a nyitásokat megelőző feladatokban és a szállodanyitásokban.

„Róbert kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban, akinek igazi szenvedélye, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtson a vendégeknek – mondta Sabina Bartyzel, az Accor kelet-európai igazgatója. – Meggyőződésünk, hogy sikeresen fogja menedzselni az ibis Styles Budapest Citywest újranyitását, majd a szálloda csapatának támogatásával irányítani a hotel működését.”

Nemes Róbert

Az ibis Styles Budapest Citywest Budapest nyugati bejáratánál található. Könnyen megközelíthető az M1-es és az M7-es autópályáról, és a közelben található a Kelenföldi vasút- és metróállomás, így üzleti utazók és turisták számára is ideális választás. A jó tömegközlekedésnek köszönhetően a városközpont is gyorsan elérhető. A hotel modern belső tereit a híres kortárs budapesti művész, Weiler Péter tervezte.

kreditek: 

Nemes Róbert: Accor
hotel: Jancsó Gergely

Tovább az eredeti cikkre: Új szállodaigazgatóval nyit újra az ibis Styles Budapest Citywest Hotel

Vélemény, hozzászólás?