Kategóriák
Friss hírek

Budapest eddig nem volt a belföldi turizmus célpontja – de eljött ennek is az ideje

Budapest eddig nem volt a belföldi turizmus célpontja – de eljött ennek is az ideje olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Budapest Te meg Én podcast ezúttal névadójáról készített műsort. Budapest…

A teljes cikk itt olvasható:
Budapest eddig nem volt a belföldi turizmus célpontja – de eljött ennek is az ideje

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Budapest Te meg Én podcast ezúttal névadójáról készített műsort. Budapest – szépségek, turisták, pezsgés. Pörgés minden időben, minden napszakban. A pandémia óta azonban a város új arcát mutatja. Előhozza eddig rejtegetett értékeit, lelassult és csendesen hívogat. Ez a jó pillanat arra, hogy az egész ország, minden magyar felfedezze magának Budapestet. 

Erről az új városról beszélgettünk Faix Csabával, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetőjével és Gianni Annoni, 27 éve itt élő olasz étteremtulajdonossal.

Gianni Annoni már közel 30 éve él Budapesten, arról a fantasztikus kapcsolatról mesélt, ami őt a városhoz fűzi. „Manapság is a lüktetést keresem, de már nem azt, amit fiatal koromban, ami zaj és önfeledt szórakozás. Inkább Budapest hangjai érdekelnek. Azok a hangok, amelyek nincsenek eltakarva zenével. Budapestnek nem kell irigyelnie semmit, senkitől.” 

Ma megjelent a piacon a Restart Budapest 48 órás kedvezménykártya, amely ebben a helyzetben segít az ideérkező belföldi turistáknak, hogy átélhessék az „új főváros” élménykavalkádját, és megannyi kedvezményes és ingyenes attrakcióval találkozhassanak.

Faix Csaba szerint Budapest üdülőhely is, nem csak egy közigazgatási aszfalthalom. A Restart Budapest kártyával a vendégek 3-4-5 csillagos szállodákban lakhatnak, emeletes busszal fedezhetik fel és ismerhetik meg a várost, és nem maradnak el az ingyenes és kedvezményes szórakozási lehetőségek sem. „Azt szeretnénk megmutatni, hogy itt nyaralni is lehet; van folyónk, vannak strandjaink, fürdőink, lehet paplanernyőzni, evezni, barlangászni is Budapesten. Közel szeretnénk hozni a fővárost az emberekhez. Ez a város ezer kis történetből, sorsokból épül fel, csodálatos épületekből és színvonalas éttermekből.” – mondta Faix Csaba.

PODCAST: https://bit.ly/3dSNKuZ   

Az adásból még kiderül:

  • Pontosan milyen kedvezményeket tartogat a Restart Budapest kártya?
  • Hogyan és hol lehet hozzájutni?
  • Kiknek javasoljuk a használatát?
  • A budapestiek is jól járhatnak, ha igénybe veszik?

Web: http://enbudapestem.hu/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Enbudapestem/ 

Instagram: https://www.instagram.com/enbudapestem/

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=MqMispyuHyU

 

Fotókredit: Gianni Annoni FB oldal / Faix Csaba – Reviczky Zsolt fotó

The post Budapest eddig nem volt a belföldi turizmus célpontja – de eljött ennek is az ideje appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: Budapest eddig nem volt a belföldi turizmus célpontja – de eljött ennek is az ideje

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?