Bővít és rárepül a Blue Air ügyfelekre a Wizz Air Romániában

Bővít és rárepül a Blue Air ügyfelekre a Wizz Air Romániában olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Wizz Air öt repülőgéppel bővíti flottáját bukaresti bázisán, valamint növeli…

A teljes cikk itt olvasható:
Bővít és rárepül a Blue Air ügyfelekre a Wizz Air Romániában

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Wizz Air öt repülőgéppel bővíti flottáját bukaresti bázisán, valamint növeli kapacitását Bákó, Kolozsvár, Iaşi és Nagyszeben útvonalain. A Wizz Air emellett kedvezményes árakat is kínál a bajba került Blue Air ügyfelei számára.

A Wizz Air már szeptember 9-én újabb ülőhelyekkel bővíti a régió járatait, október 4-én pedig megérkezik az első új Airbus A321, mely a romániai flottában teljesít majd szolgálatot. A bővítés részeként a Wizz Air három új útvonal bevezetését is bejelentette: Bukarestből Athénba, Prágába és Lárnakába repülhetnek az utazni vágyók. Ezen felül a járatok sűrűségében is növekedés várható több mint 30 meglévő útvonalon, köztük a legfontosabb célállomásokon: London, Róma, Milánó, Barcelona, Párizs, Brüsszel-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid és Tel-Aviv. A légitársaság összesen 2,6 millió ülőhellyel bővíti a romániai piacot.

A Wizz Air emellett kedvezményes árakat is kínál a nemrég földre parancsolt légitársaság, a Blue Air ügyfelei számára. Az érintett Blue Air utasok az eredeti foglalási azonosítójuk megadásával már 49,99 eurótól foglalhatnak jegyet a Wizz Air járataira.

A bukaresti bővítésekkel és a romániai hálózat új útvonalaival a Wizz Air megszilárdítja piacvezetői pozícióját a Bukarestből, Kolozsvárról, Bákóból, Iaşi-ból, Nagyszebenből, Craiováról, Suceavából, valamint Temesvárról közlekedő legnagyobb légitársaságként.

Tovább az eredeti cikkre: Bővít és rárepül a Blue Air ügyfelekre a Wizz Air Romániában

Vélemény, hozzászólás?