Borjúhús ételek hétvégéje a Tanyacsárdában

Borjúhús ételek hétvégéje a Tanyacsárdában olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Az igazi ínyencek tudják, hogy az igazi bécsi szelet borjúhúsból készül.…

A teljes cikk itt olvasható:
Borjúhús ételek hétvégéje a Tanyacsárdában

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Az igazi ínyencek tudják, hogy az igazi bécsi szelet borjúhúsból készül. De az ízletes borjúhús ételek tárháza ennél sokkal szélesebb – ezért is érdemes ellátogatni február 4.-én és 5.-én a Lajozsmizsei Tanyacsárdába a borjúhús ételek hétvégéjére.

Miközben a bécsi szelet, a Wiener Schnitzel, a magyar konyha alap és egyik legkedveltebb fogásává vált, mindenki tudja, hogy a rántott szelet ízharmóniája akkor tökéletes, ha az borjúhúsból készül. Az ízletes, lágy borjúhús emellett is számtalan olyan tradicionális magyar étel alapanyaga, amit most megkóstolhat az, aki a Tanyacsárdába látogat a borjúhús ételek hétvégéjére.

Lajosmizsén garantáltan a legjobb hazai termelőktől beszállított húsból készülnek azok a fogások, amelyek alapanyaga, az a friss borjúhús, amely nemcsak finom, hanem egyben egészséges is, mert miközben a marhahúsnál kevesebb zsírt tartalmaz, a tápanyagokat, a fehérje és B-vitamin tartalmat tekintve közel azonos színvonalú. Emellett a borjúhús élvezetesebb ízhatását garantálja az is, hogy jóval több vizet tartalmaz, mint a marhahús, és finom izomrostjai könnyebben emészthetők.

(Támogatott tartalom)

Tovább az eredeti cikkre: Borjúhús ételek hétvégéje a Tanyacsárdában

Vélemény, hozzászólás?