Bíztak a magyarok teljesítményében a sportfogadók

Bíztak a magyarok teljesítményében a sportfogadók olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Bár még javában zajlanak a 2022-es téli olimpia eseményei, de a…

A teljes cikk itt olvasható:
Bíztak a magyarok teljesítményében a sportfogadók

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Bár még javában zajlanak a 2022-es téli olimpia eseményei, de a magyar szempontból éremeséllyel kecsegtető versenyszámok már véget értek. Nézzük, hogyan szerepeltek sportolóink Pekingben és az ehhez kapcsolódó fogadási érdekességeket!

A 2018-as pjongcsangi ötkarikás játékokon történelmet írt a férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó, hiszen az 5000 méteres versenyszámban Magyarország első aranyérmét szerezte a téli olimpiák történetében. Ennek fényében nem meglepő, hogy az idei pekingi játékok előtt is ebben a sportágban lehettek érmes álmaink, amit végül sikerült is valóra váltani: a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1 arany-, illetve 2 bronzéremmel zártak Pekingben.

A Tippmixen és a Tippmixprón fogadók többsége számított a magyar küldöttség jó szereplésére, és arra, hogy több éremmel térnek haza sportolóink: az „Érmek száma – 2,5” fogadási lehetőségre érkezett tippek 62 százaléka, az „Érmek száma – 1,5” soron pedig 83 százaléka bizonyult helyesnek.

Magyarország első érmét a pekingi téli olimpián a 2000 méteres vegyesváltó szerezte február 5-én: a Kónya Zsófia, Jászapáti Petra, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry összeállítású csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Több mint 10 ezer helyes tipp érkezett arra, hogy ebben a versenyszámban Magyarország előrébb végez, mint Kanada, ami az észak-amerikaiak kizárásával vált nyertessé, 1,70-es nyereményszorzó mellett.

A második dobogós helyre sem kellett sokat várni: február 7-én a férfiak 1000 méteres versenyszámában hiába ért célba elsőként Liu Shaolin Sándor, egy vitatott döntéssel kizárták, így – akkor – nem született meg az első egyéni számban elért magyar aranyérem a téli ötkarikás játékokon. Liu Shaoang a harmadik helyen végzett ebben a versenyszámban, így azok a fogadók, akik arra számítottak, hogy a Liu testvérek közül „Ádó” végez előrébb 1000 méteren, 2,05-ös záró szorzóval kalkulálhattak.

Az elmúlt hét végén Liu Shaoang koronázta meg a magyar küldöttség teljesítményét: a rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres távján ért célba elsőként, ezzel megszerezte Magyarország első aranyérmét egyéni versenyszámban a téli olimpiák történetében. A Tippmixen és a Tippmixprón beérkezett tippek 87 százaléka szólt arról, hogy Liu Shaoang az első négy között végez majd ezen a távon. Arra is lehetett fogadni, hogy a Liu testvérek közül ki végez előrébb 500 méteren: a tippek 95 százaléka a végül a negyeddöntőben kieső Liu Shaolin Sándort várta jobb pozícióba.

Liu Shaoang aranyérmének azon fogadóink a szokásosnál is jobban örülhettek, akik előzetesen legalább egy első helyet vártak a magyar küldöttségtől a téli olimpián, ők akár 2,70-es nyereményszorzót is elkönyvelhettek a történelmi eredmény mellett.

Akadt olyan sportfogadó a Tippmixen, aki egy kivétellel – az FTC Rosztov elleni női kézilabda BL-találkozója mellett − a téli olimpiához kapcsolódó eseményekre alapozó 8/15-ös kötésével 11 790 forintos össztétre 1 millió 243 ezer 845 forintos nyereményt jegyzett.

A Bíztak a magyarok teljesítményében a sportfogadók bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Bíztak a magyarok teljesítményében a sportfogadók

Vélemény, hozzászólás?