Beszáll a Forma-1-be a Lenovo

Beszáll a Forma-1-be a Lenovo olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A 2022-es szezontól hivatalos partnerként lesz jelen a Lenovo a Forma-1…

A teljes cikk itt olvasható:
Beszáll a Forma-1-be a Lenovo

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A 2022-es szezontól hivatalos partnerként lesz jelen a Lenovo a Forma-1 működésében. A többéves megállapodás értelmében a Lenovo csúcstechnológiáját az autóverseny-sorozat minden tevékenységében használni fogják, hogy továbbra is a legmagasabb szintű verseny és szórakozási élményt nyújtsák a rajongóknak világszerte. A Formula 1 és a Lenovo saját területük globális vezetőjeként a sport és a fejlett technológia kombinálásával a lehetséges határokat kívánja feszegetni.

A partnerség keretében a következő néhány évben a Lenovo technológiáját a Forma-1 egész szervezete használni fogja, mind a bázison, mind a versenyeken. A Lenovo hardvereszközei, valamint a nagy teljesítményű számítástechnikai és szerver megoldások egyre inkább beépülnek majd a szervezet működésébe. A Formula 1 és a Lenovo együttműködése a nagy teljesítményű, helyben működő adatgyűjtési megoldásoktól kezdve a jobb minőségű tartalom előállításán át a közvetítési alkalmazások támogatásáig egytől-egyig jobb élményt kíván nyújtani a rajongóknak.

A partnerség nem csak elősegíti a Lenovo globális ismertségét, de nemzetközi szinten mutatja be a vállalat képességeit, integrálva az iparág vezető hardvertechnológiáját a Forma-1 középpontjába. A tervek szerint a Lenovo prémium hardverek széles választékát, valamint az olyan innovatív, új generációs technológiákat, mint a kiterjesztett és virtuális valóság, fogja hasznosítani, hogy a versenysorozat továbbra is új és még lenyűgözőbb megoldásokon keresztül kapcsolja össze a rajongókat a sporttal.

Az év elején az F1 bejelentette, hogy 2025-ig évente tíz mérnöki ösztöndíj formájában meghosszabbította elkötelezettségét az alulreprezentált csoportok foglalkoztatási és oktatási lehetőségeinek megteremtése mellett. A Lenovo szintén a sokszínűségre és a befogadásra, valamint az akadályok felszámolására összpontosít, így a partnerség révén az F1-gyel együttműködik ezekhez a fontos területekhez kapcsolódó projekteken.

„Miközben a rekordszezonra készülünk, izgatottak vagyunk, hogy a Lenovót a csapatban üdvözölhetjük, és egyesíthetjük erőinket egy globális technológiai vezető céggel. A Forma-1 minden területén kiemelten fontos a precizitás és a részletesség, a Lenovo pedig az egész szezon során biztosítja számunkra tapasztalatát és innovatív technológiáit működésünkhöz. A rajongóink a legjobbat várják el mindentől, amit teszünk, és a Lenovo a tökéletes partner a prémium kategóriás hardverkínálatát tekintve. Sportágunk új korszakába lépünk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy magas színvonalú élményt nyújtsunk rajongóink számára világszerte” – mondta el Stefano Domenicali, a Formula 1 elnök-vezérigazgatója.

„Büszkén jelentjük be új globális partnerségünket a Formula 1-gyel, a világ legrangosabb autóversenyével, hogy izgalmas, innovatív élményekkel vonzzuk be a félmilliárd rajongót szerte a világon. Ez a partnerség az innováció, a teljesítmény és a győztes szellem iránti közös szenvedélyünkön alapul. A Lenovo és a Forma-1 együtt fogja feszegetni a technológia határait 2022-től, miközben célunk, hogy egy gyorsabb, intelligensebb és fenntarthatóbb jövő kialakításában segítsünk” – mondta el Yang Yuanqing, a Lenovo elnök-vezérigazgatója.

„A Formula 1-gyel való partnerség lehetőséget teremt, hogy a Lenovo intelligensebb megoldásait a szervezet egész területére bevezessük, a bázisüzemeltetéstől a nagydíjak izgalmáig, a lehetőségek határait feszegetve átalakítani a versenyzés élményét. A Forma-1 a digitális átalakulásra összpontosít, és arra, hogy továbbra is meglepje és elkápráztassa rajongóit. A Lenovo hardver-, szolgáltatás- és megoldásportfóliója kulcsfontosságú lesz abban, hogy a Forma-1 új lehetőségeket teremtsen a rajongók számára világszerte, hogy megtapasztalhassák ugyanazt az izgalmat, amit a pálya mellett is átélhetnek.” – mondta el Luca Rossi, a Lenovo Intelligent Devices Group elnöke.

A Beszáll a Forma-1-be a Lenovo bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Beszáll a Forma-1-be a Lenovo

Vélemény, hozzászólás?