BÉKEGALAMBOK KÖLTÖZTEK KÉT BUDAPESTI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBA

BÉKEGALAMBOK KÖLTÖZTEK KÉT BUDAPESTI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBA olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az ukrajnai háború elől menekülő édesanyákat és gyermekeiket támogatja egyedülálló jótékonysági…

A teljes cikk itt olvasható:
BÉKEGALAMBOK KÖLTÖZTEK KÉT BUDAPESTI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBA

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Az ukrajnai háború elől menekülő édesanyákat és gyermekeiket támogatja egyedülálló jótékonysági kezdeményezésével a Mammut és az Arena Mall

Rendhagyó jótékonysági összefogást indított júniusban két budapesti bevásárlóközpont. A kezdeményezés célja, hogy kiálljanak a béke mellett és a Magyar Vöröskereszttel közösen, vásárlóikkal összefogva támogatást nyújtsanak az ukrajnai háború elől menekülő édesanyáknak és gyermekeiknek. A kezdeményezés idejére békegalambok költöznek az Arena Mallba és a Mammutba: a békevágyat szimbolizáló fehér origami galambok a bevásárlóközpontokban elhelyezett különleges fák ágain kaphatnak helyet a vásárlók segítségével.

Az ukrajnai háború átszövi mindennapjainkat: a szomszédos országban zajló eseményeket tehetetlenül figyeljük hónapok óta. Az első sokkból felocsúdva sokan vagyunk, akiknek fontos a béke és az, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk a háború elől menekülőknek. Erre ad most különleges lehetőséget Magyarország két meghatározó bevásárlóközpontja, a Mammut és az Arena Mall: júniusi vásárlásainkkal mi is a jó ügy mellé állhatunk. 

Origami galambokkal a békéért

A „Válasszuk a békét!” kezdeményezés a Mammutban és az Arena Mallban június 1-30. között tart. Hogyan csatlakozhatunk? A segítség nekünk nem kerül semmibe, adományt sem kérnek tőlünk. Ha támogatni szeretnénk a jótékony célú összefogást, mindössze annyit kell tennünk, hogy a két áruház bármelyikében történt, 10.000 Ft feletti vásárlásunk blokkját személyesen regisztráljuk az erre kijelölt pontokon. Az Arena Mall és a Mammut pedig vállalja, hogy vásárlásunk értéke után 1% adományösszeget ajánl fel és juttat el a Magyar Vöröskereszten keresztül a háború elől menekülő családok, édesanyák és gyermekeik megsegítésére.

A béke iránti vágyunkat egy fontos, és mindenki számára világos üzenetet megfogalmazó szimbolikus gesztussal is kifejezhetjük: a bevásárlóközpontokban felállított fákra a béke klasszikus szimbólumát, egy origami fehér galambot helyezhetünk. Az Arena Mallban és Mammutban látható sok-sok békegalamb pedig egyértelmű megtestesítője a kezdeményezés üzenetének és a vásárlók közös békevágyának.

Tovább az eredeti cikkre: BÉKEGALAMBOK KÖLTÖZTEK KÉT BUDAPESTI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBA

Vélemény, hozzászólás?