Kiderült, melyik autót kedvelik legjobban a magyarok

Kiderült, melyik autót kedvelik legjobban a magyarok olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Újra egyenesben a cseh márka, a koronavírus és a háború által…

A teljes cikk itt olvasható:
Kiderült, melyik autót kedvelik legjobban a magyarok

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Újra egyenesben a cseh márka, a koronavírus és a háború által okozott gazdasági és logisztikai nehézségek után visszatért a SKODA. Kiemelkedő első öt hónapot tudhat maga mögött a márka, ugyanis egy SKODA modell, az Octavia lett az év eddigi legnépszerűbb modellje a forgalomba helyezéseket tekintve.

Összesen 2180 darabbal a SKODA Octavia lett a legkelendőbb modell hazánkban, ennyit helyeztek forgalomba eddig a népszerű cseh modellből, derült ki a Datahouse június elsején publikált adataiból. Németh János, a SKODA márkaigazgatója szerint ez az eredmény a gyártás normalizálódásának, az ügyfelek lojalitásának és az értékesítésben dolgozó szakemberek kiemelkedő teljesítményének köszönhető.

„Egyfelől azt látjuk, hogy megindult idén az iparág normalizálódása. Már nem állnak letárolt, félkész járművek alkatrészre várva a gyárudvarokon, folyamatosan érkeznek az autók, lényegesen javultak a szállítási határidők” – mondta Németh János. „Azonban hiába működik a gyártás, ha nem működik az értékesítés: ezért hatalmas köszönet illeti ügyfeleinket, akik a korábbi hosszú szállítási határidők mellett is kitartottak a márka mellett, valamint gratuláció illeti az értékesítési hálózatot, hiszen a kereskedéseinkben dolgozók kemény munkája is kellett ahhoz, hogy ilyen eredményt érhessünk el. Igazán jó hír, hogy az Octavia ráncfelvarrott változata is rendelhetővé vált.”

A Kiderült, melyik autót kedvelik legjobban a magyarok bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kiderült, melyik autót kedvelik legjobban a magyarok

Vélemény, hozzászólás?