Az utasbiztosítási piacon terjeszkedik a Bank360

Az utasbiztosítási piacon terjeszkedik a Bank360 olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Elindította utasbiztosítási oldalát a Bank360 Zrt., amely Magyarország egyik legnagyobb, hiteleket…

A teljes cikk itt olvasható:
Az utasbiztosítási piacon terjeszkedik a Bank360

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Elindította utasbiztosítási oldalát a Bank360 Zrt., amely Magyarország egyik legnagyobb, hiteleket és pénzügyi termékeket összehasonlító portálját működteti. A januárban az Ingatlannet.hu-t is felvásárló Bank360 arra számít, hogy fontosabb szemponttá válik a biztonság az utazási döntésekben, ami növeli az ilyen biztosítások iránti keresletet.

A 2022-ből eddig eltelt néhány hónap alatt már a második új piacára szállt be a Bank360 Zrt. Magyarország egyik jelentős ingatlanhirdető- és keresőportáljának, az Ingatlannet.hu-nak a januári megvásárlását követően a cég elindította az utasbiztosításokat összehasonlító oldalát is a Bank360.hu-n. Ezen az utazás előtt állók összevethetik a biztosítók ajánlatait, és megköthetik a nekik legjobban megfelelő szerződést.

Az új szolgáltatásunk kifejlesztésének elindításakor természetesen még nem tudhattuk, hogy háború fog kitörni a szomszédunkban, de már a koronavírus-járvány is felértékelte a biztonságot az utazók számára – mondta Turmezey Tamás. A Bank360 vezérigazgatója azt tapasztalja, hogy olyanoknak is fontossá vált a váratlan helyzetekre való felkészülés, akik eddig ezzel kevésbé törődtek. Egy utazás árához képest az utasbiztosítás elenyésző kiadást jelent. Ha ez gyorsan és egyszerűen megköthető az interneten, akár közvetlenül az indulás előtt is, akkor többen fognak áldozni rá.

Turmezey Tamás szerint a biztosításokat az emberek általában bonyolult termékeknek gondolják, ezért is fontos, hogy megmutassák számukra, miként lehet például egy utasbiztosítást percek alatt megkötni bárhol, akár a mobilunkkal a kezünkben, tetszőleges úti célra és kiválasztható feltételekkel. A szolgáltatás könnyű igénybevétele olyan utazókat is a biztonságuk növelésére ösztönözhet, akiket eddig a bonyolultnak hitt ügyintézés riasztott el ettől.

A Bank360 működteti portálján a legtöbb pénzügyi kalkulátort. A 2016-ban banki szakemberek által alapított társaság azt a célt tűzte ki, hogy független szereplőként segít összehasonlítani az érdeklődőknek a különböző pénzügyi termékeket, hiteleket, befektetéseket. Az ügyfelek a portál kalkulátoraival egy helyen, személyre szabottan tudják összevetni a különböző ajánlatokat. Emellett az oldal tájékoztató anyagokkal, folyamatosan frissülő leírásokkal is segíti az érdeklődőket a pénzügyi konstrukciók, támogatások minél jobb megértésében.

A Bank360.hu néhány év alatt meghatározó szerepet vívott ki magának a piacon. Az oldalon az ügyfelek által elvégzett kalkulációk száma átlépte a 30 milliót. A Bank360.hu-t 2021-ben összesen 5,5 millió, pénzügyi témával kapcsolatban érdeklődő felhasználó látogatta meg.

A Bank360 az utasbiztosítási oldal elindítása, valamint az Ingatlannet.hu megvásárlása és továbbfejlesztése mellett olyan újdonságokat tervez 2022-ben, amelyekkel tovább bővíti a kínálatát. A cél az, hogy a Bank360.hu a tanácsaival és kalkulátoraival minél több, akár egymással összefüggő pénzügyi döntésben is segíteni tudjon az érdeklődőknek a piaci ajánlatok összehasonlításával és a konstrukciók, szabályok egyszerű, átlátható leírásával.

A Az utasbiztosítási piacon terjeszkedik a Bank360 bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Az utasbiztosítási piacon terjeszkedik a Bank360

Vélemény, hozzászólás?