Két Nissan modell is az Év Magyar Autója 2024 nyertesei között

Két Nissan modell is az Év Magyar Autója 2024 nyertesei között olvasható a z közlekedésvilág.hu weboldalán.

Az Év Magyar Autója 2024. választáson összesen hét kategóriában hirdetett győztest…

A teljes cikk itt olvasható:
Két Nissan modell is az Év Magyar Autója 2024 nyertesei között

Ahogy a z közlekedésvilág.hu beszámolt ma róla:

Az Év Magyar Autója 2024. választáson összesen hét kategóriában hirdetett győztest a zsűri, mely kategóriákból a Nissan két kategóriában is elvitte az első helyet.

Az X-Trail a legjobb családi autó

A szakmai zsűri döntése alapján ebből a hét kategóriából a Nissan X-Trail a családi autók kategóriáját nyerte. A negyedik generációs X-Trail 2022 év végén került bemutatásra és azóta is nagy sikernek örvend szerte a világon közte Magyarországon is. A modell ezen változatához a Nissan azt a jól bevált DNS-t használta, amely az X-Trail mindhárom korábbi generációját jellemzi: erőteljes dizájn, rugalmas használhatóság és fejlett összkerékhajtás. Az új X-Trail öt- és hétüléses változatban is elérhető, kényelmes lehetőséget kínálva a nagy családos vagy barátokkal való kirándulásokhoz, utazáshoz.

Az X-Trail a Nissan európai kínálatának második modellje, amelyet a márka az innovatív e-POWER hajtásrendszerével látott el. Kizárólag a Nissan kínálatában megjelenő e-POWER rendszer egyedülálló módon közelíti meg az elektromobilitást, és az elektromos autók vezetési élményét kínálja, anélkül, hogy hálózati töltésre lenne szükség.

A zöld kishaszonjármű kategória nyertese a Townstar EV Furgon

A Nissan Townstar teljesen elektromos változata 2023-ban csatlakozott a Nissan elektromos kínálatához a vállalat Ambition 2030 programján belül. Hatékony mobilitási megoldást kínál, amely segít az ügyfeleknek alkalmazkodni a mérséklődő károsanyag kibocsátási előírásokhoz, a növekvő urbanizációhoz és az e-kereskedelem növekedéséhez.

A Townstar EV az e-NV200 sikerére épül. A modell a Nissan elektromos kishaszongépjárművek (e-LCV) területén szerzett szakértelme alapján, a megbízhatóság és a fenntarthatóság jegyében készült, a vállalkozók igényeinek kielégítését szem előtt tartva. Ennek érdekében az új Townstar teljesen elektromos változata intelligens energiagazdálkodással és az akkumulátor hűtésével optimalizált hajtásláncot kapott. Aerodinamikus megjelenésének és az általa létrehozott hatékonysági előnyöknek köszönhetően a Townstar EV akár 350 km-es (WLTP-ciklus), kiemelkedő hatótávolságot is képes elérni. A 122 LE teljesítményt és 245 Nm forgatónyomatékot biztosító Townstar EV 45 kWh-s akkumulátora képes váltóáramú (22 kW) vagy egyenáramú gyorstöltésre egyaránt (CCS formátum). Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a felhasználók mindössze 37 perc alatt 15 százalékról 80 százalékra töltsék fel az akkumulátort.

Tovább az eredeti cikkre: Két Nissan modell is az Év Magyar Autója 2024 nyertesei között

Vélemény, hozzászólás?