Az LG a Google-el karöltve három havi ingyenes Stadia Pro hozzáférést ad az LG televíziók tulajdonosainak

Az LG a Google-el karöltve három havi ingyenes Stadia Pro hozzáférést ad az LG televíziók tulajdonosainak olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Több mint 50 tartalom azonnal elérhetővé válik a 5.0 vagy újabb…

A teljes cikk itt olvasható:
Az LG a Google-el karöltve három havi ingyenes Stadia Pro hozzáférést ad az LG televíziók tulajdonosainak

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Több mint 50 tartalom azonnal elérhetővé válik a 5.0 vagy újabb verziószámú LG webOS okostévé-rendszert futtató tévéken

Az LG Electronics (LG) a Google Stadia-val együttműködve három havi ingyenes hozzáférést kínál a Stadia Pro platformhoz az LG okostévé-tulajdonosoknak. A promóciós lehetőség korlátozott ideig érhető el a legalább 5.0-ás webOS verziószámmal ellátott LG televíziókon, abban a huszonkét országban, ahol a Stadia, a Google felhőalapú játékplatformja hozzáférhető, köztük Magyarországon is.

Az ingyenes Stadia Pro hozzáférést igénylő LG tévétulajdonosok több mint ötven játékhoz kapnak azonnali hozzáférést, havonta új tartalmakat érhetnek el, és rendszeresen élhetnek a platform különféle játékokra és kiegészítő tartalmakra vonatkozó egyedi kedvezményeivel. Mivel a Stadia Pro másodpercenként akár 60 képkocka megjelenítésével kínál 4K HDR képminőséget a játékokhoz, mindehhez pedig 5.1-es térhatású hangzást garantál, az LG okostévék tökéletes választást jelentenek azok számára is, akik külön konzol vagy gamer számítógép nélkül is teljes mértékben ki akarják használni a platform adta lehetőségeket.

A Stadia áruházban több mint 250 népszerű játék köztük a Cyberpunk 2077, a Resident Evil Village, az Assassin’s Creed: Valhalla, a Hitman 3 és a Baldur’s Gate 3 vásárolható meg, de a platformon keresztül a felhasználók egyre több ingyenes játékhoz és demóhoz is hozzáférhetnek. Ezek mindegyike egyszerűen, egy kompatibilis kontrollerrel azonnal kipróbálható, a játék letöltése vagy telepítése nélkül.

Az ingyenes Stadia Pro regisztráció gyors és egyszerű az LG okostévéken: a felhasználóknak az LG Content Store alkalmazásban csupán rá kell kattintaniuk a Stadia Pro ajánlatra, ahol egy QR-kód beolvasása után, a kapott egyedi kódjukkal kényelmesen elindíthatják a bejelentkezési folyamatot.

Az LG csúcskategóriás OLED okostévé-portfóliója már most a játékosok kedvencének számít világszerte: a készülékek kifejezetten ideálisak az FPS (First-person shooter, azaz belső nézetű lövöldözős), stratégiai és versenyjátékokhoz, hiszen a több millió, önálló fénykibocsátásra képes pixel hibátlan HDR képminőséget, tökéletes feketét és valósághű színeket garantál. Az LG OLED kijelzők ultragyors, 0,1 miliszekundumos válaszideje és rendkívül alacsony bemeneti késleltetése ráadásul a képminőség romlása nélkül biztosítja a játékosok számára az akár pont a győzelemhez szükséges előnyt.

További információ: https://www.lg.com/hu/televiziok/stadia 

Tovább az eredeti cikkre: Az LG a Google-el karöltve három havi ingyenes Stadia Pro hozzáférést ad az LG televíziók tulajdonosainak

Vélemény, hozzászólás?