Az egész világon látható lesz a Top Gun: Maverick hivatalos premiergálája!

Az egész világon látható lesz a Top Gun: Maverick hivatalos premiergálája! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Élő közvetítés a vörös szőnyegről a Paramount YouTube-csatornáin Nemzetközi együttműködésre lép…

A teljes cikk itt olvasható:
Az egész világon látható lesz a Top Gun: Maverick hivatalos premiergálája!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Élő közvetítés a vörös szőnyegről a Paramount YouTube-csatornáin

Nemzetközi együttműködésre lép a Paramount és a YouTube az érkező nagyköltségvetésű akciófilm, a Top Gun: Maverick premierje alkalmából, hogy a mozirajongók világszerte élő egyenes közvetítésben követhessék a várva várt alkotás exkluzív premiergáláját. Magyar idő szerint május 5-én 00:30-tól a Paramount magyarországi YouTube-csatornáin bárki betekinthet a San Diegoban zajló exkluzív esemény kulisszái mögé.

26 évvel az első filmet követően a Paramount Pictures új életet lehelt a Top Gun című klasszikusba, ehhez pedig a tapasztalt akciórendező, Joseph Kosinski közreműködésén túl Tom Cruise odaadó munkájára is szükség volt – a színész többek közt megtanult vadászgépet reptetni a blockbuster kedvéért. Cruise és csapata az előzetes vélemények szerint hatalmasat alkotott a pilótákról szóló akciófilmmel. Ennek nyomán rendhagyó eseménynek nézhetnek elébe azok, akik már alig tudják kivárni a Top Gun: Maverick című film mozibemutatóját. 

A film hivatalos premiergálájának közvetítése a Paramount történelmének legnagyobb YouTube-eseménye lesz, hiszen a márka közel 150 videómegosztó csatornáján kapcsolódhatnak be a nézők a vörösszőnyeges rendezvénybe. A Top Gun: Maverick sztárjai, többek közt Tom Cruise, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Lewis Pullman és Glen Powell, valamint a rendező, Joseph Kosinski és a híres producer, Jerry Bruckheimer is jelen lesznek a San Diegoban rendezett eseményen – és egyúttal a streamben is.

„A YouTube-bal kötött partnerségünk révén a Paramount most először fogja teljes mértékben kiaknázni azt a kollektív erőt, mely a márkához tartozó YouTube-csatornáiban rejlik” – mondta Lee Sears, a Paramount Global executive alelnöke. „A Top Gun franchise valódi nemzetközi erővel bír, a rajongók világszerte imádják, a Top Gun: Maverick premiereseményének élő közvetítése pedig remek lehetőség arra, hogy nyitottan és izgalmas módon teremtsünk kapcsolatot a közönséggel.”

A Top Gun: Maverick vörösszőnyeges premierrendezvénye május 5. 00:30-tól látható a Paramount Network Hungary, az MTV Hungary és a Comedy Central Magyarország YouTube-csatornáján. A film május 26-én debütál a hazai mozikban.

Tovább az eredeti cikkre: Az egész világon látható lesz a Top Gun: Maverick hivatalos premiergálája!

Vélemény, hozzászólás?