Az ATV-nél folytatja Stohl Luca

Az ATV-nél folytatja Stohl Luca olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Május 13-tól csatlakozik az ATV csapatához Stohl Luca, aki a csatorna…

A teljes cikk itt olvasható:
Az ATV-nél folytatja Stohl Luca

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Május 13-tól csatlakozik az ATV csapatához Stohl Luca, aki a csatorna új híradós műsorvezetője lesz Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett.

Stohl Luca 2016 óta dolgozik a médiában, élő műsorok és sikeres podcastok fűződnek a nevéhez, de kipróbálta magát nagyszabású televíziós show háziasszonyaként is. Több médiumnál dolgozott riporterként kulturális és infotainment műsorokban. Híradó műsorvezetőként most debütál az ATV-n.

“Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről” – mondta Stohl Luca.

„Tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása, nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik. Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez”- árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Stohl Luca május 13-tól lesz látható az ATV Híradójában.

A Az ATV-nél folytatja Stohl Luca bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Az ATV-nél folytatja Stohl Luca

Vélemény, hozzászólás?