Romantikus szuperhősökkel készül a Valentin napra a Nickelodeon

Romantikus szuperhősökkel készül a Valentin napra a Nickelodeon olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A szerelmesek napjának „előestéjén” a szuperhősök is romantikusra veszik a figurát:…

A teljes cikk itt olvasható:
Romantikus szuperhősökkel készül a Valentin napra a Nickelodeon

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A szerelmesek napjának „előestéjén” a szuperhősök is romantikusra veszik a figurát: köpenyük alá egy-egy csokor virágot rejtenek, amivel a szívük választottját ajándékozzák meg. A különleges elő Valentin napi hétvégén, február 12-én és 13-án többek között az is kiderül, milyen meglepetéseket terveznek és hogyan udvarolnak a gyermekeknek szóló sorozatok legnépszerűbb alakjai.

Nem lesz hiány szeretetben és szerelemben a Nickelodeon műsorán: Valentin nap alkalmából ugyanis ráhangolódásképpen egy különleges, tematikus hétvégi maratonnal kedveskedik kis nézőinek a gyerekcsatorna. Február 12-13-án a kedvelt sorozatok legromantikusabb és legérzelmesebb epizódjai kerülnek képernyőre és megtudhatjuk többek között azt is, hogyan ünnepelnek a Veszélyes Henry, a Thunderman Család és a Game Shakers szereplői.

A szuperhős család, Thundermanék általában legfőképp arra törekednek, hogy átlagosként éljenek, de a galibák valamiért mégsem kerülik el a kertvárosi família életét: a látszat fenntartása mellett folyamatosan le kell számolniuk a gonosszal is. Phoebe-nek, a főszereplő ikerpár jól tanuló szuperhősének mindezek mellett még egy párkapcsolatot is színlelnie kell, hogy barátai ne rekesszék ki, de a hazugság fenntartása végül nehezebb, mint gondolta. A Nickelodeon elő Valentin napi hétvégéjén a Veszélyes Henry című sorozat is tartogat szerelemmel fűszerezett pillanatokat, habár a tinédzser Henry kiszemeltje úgy néz ki, hogy mégis inkább valaki más karjában tölti az ünnepet. A szuperhősök mellett a Brooklyn-i lányok is szerepet kapnak majd: Babe és Kenzi most kicsit félreteszik az okostelefonokra kifejlesztett alkalmazásukat, hogy Babe megtervezhesse a tökéletes randit, miközben egy nem várt szereplő is felbukkan az életében.

Valentin napi maraton a Veszélyes Henry, a Thunderman Család és a Game Shakers tematikus epizódjaival február 12-én és 13-án 15:15-17:30 között a Nickelodeon műsorán.

A Romantikus szuperhősökkel készül a Valentin napra a Nickelodeon bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Romantikus szuperhősökkel készül a Valentin napra a Nickelodeon

Vélemény, hozzászólás?