Új sportjoggal és felfrissült arculattal indítja az őszt a Spíler TV (x)

Új sportjoggal és felfrissült arculattal indítja az őszt a Spíler TV (x) olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Spíler TV az őszi szezont újdonságokkal kezdi, hiszen a TV2…

A teljes cikk itt olvasható:
Új sportjoggal és felfrissült arculattal indítja az őszt a Spíler TV (x)

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Spíler TV az őszi szezont újdonságokkal kezdi, hiszen a TV2 Csoport sportcsatornáinak arculata felfrissül. Az új külső mellett pedig újabb exkluzív tartalom is erősíti a Spíler TV kínálatát. Szeptember 4-től érkezik a Liverpool TV, amely Szoboszlai Dominik csapatának mindennapjaiba enged bepillantást. (x)

A nyári pihenés után az ősz beköszöntével felpörög a sportélet, a Spíler TV pedig felfrissült külsővel várja a sportrajongókat. Az új logók és arculati elemek mellett a tartalmi újdonság is érkezik, hiszen ismét nagy érdeklődésre számot tartó sportjogot sikerült megszereznie a TV2 Csoport sportcsatornájának. A Spíler TV-re érkezik a legértékesebb magyar focista, Szoboszlai Dominik csapatának mindennapjaiba bepillantást nyújtó Liverpool TV. Így a vörösök mérkőzésein túl a jövőben mindenről értesülnek a szurkolók, ami a Liverpool FC háza táján történik. A Liverpool TV első epizódját szeptember 4-én, hétfőn 21:45-kor láthatják a nézők a Spíler 1-en.

„Érthetően hatalmas az érdeklődés Szoboszlai Dominik minden egyes liverpooli megmozdulása iránt, így olyan tartalmat kerestünk a piacon, amely a mérkőzéseken túl a kulisszák mögé is elkalauzolja majd a nézőket. A Liverpool TV epizódjai, a Spíler TV egyre bővülő programkínálata és felfrissült arculata újabb fontos mérföldkő a sportcsatornáink életében. Azon vagyunk, hogy a sportos tartalmakra kíváncsi nézőink igényeit is folyamatosan kiszolgáljuk” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A Spíler TV csatornáin követhetik a nézők az idei szezontól a Roshn Saudi League mérkőzéseit, de folytatódnak a Premier League, a La Liga, az FA Cup, a Coupe de France és a La Liga Hypermotion küzdelmei is. A TV2 sportcsatornáit követve pedig az UEFA Nemzetek Ligája mérkőzéseiről, európai selejtezőiről és barátságos mérkőzéseiről sem maradnak le a focirajongók.(x)

A Új sportjoggal és felfrissült arculattal indítja az őszt a Spíler TV (x) bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új sportjoggal és felfrissült arculattal indítja az őszt a Spíler TV (x)

Vélemény, hozzászólás?