Kategóriák
Friss hírek

Aranyhotel nyílt Vietnámban

Aranyhotel nyílt Vietnámban olvasható a azutazo.hu weboldalán.

 25 emeletes, 400 szobás, de nem emiatt igazán figyelemre méltó a…

A teljes cikk itt olvasható:
Aranyhotel nyílt Vietnámban

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

 25 emeletes, 400 szobás, de nem emiatt igazán figyelemre méltó a Vietnám fővárosában nemrégiben megnyílt Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake luxushotel, hanem azért: az épület megannyi részét arannyal borították.

A Hanoiban álló hotel – ahogy arról az Index írt – a világ első teljesen aranyozott szállodájának számít. A belső tereket aranyozott kerámia ékesíti, a vendégeket aranyozott liftekkel szállítják, a szobák ajtaját aranyozott kilincs nyitja, a csaptelepeket, a mosdókagylókat, a vécécsészéket, a tükröket a törölközőtartókat is aranybevonat díszíti.

Az étkészletek és az evőeszközök is aranyból vannak, a séfek az ételekbe is ehető aranypelyheket szórnak. A medenceszint burkolata és padlókövei 24 karátos aranyból készültek. A 2020 júliusában átadott hotel 62 milliárd forintnak megfelelő összegből épült, homlokzatán egytonnányi arany csillog.

Tovább az eredeti cikkre: Aranyhotel nyílt Vietnámban

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?