Kategóriák
Friss hírek

Apró bosszúságok helyett egy jó kávé – indul a Costa kampánya

Apró bosszúságok helyett egy jó kávé – indul a Costa kampánya olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Két kisvideóval és óriásplakátokkal indítja útjára ATL-kampányát a májustól hazánkban is…

A teljes cikk itt olvasható:
Apró bosszúságok helyett egy jó kávé – indul a Costa kampánya

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Két kisvideóval és óriásplakátokkal indítja útjára ATL-kampányát a májustól hazánkban is elérhető Costa márka. Az élet apró baleseteire építő filmeket bárki közel érezheti magához, hiszen mindenkivel megesett már, hogy az ébresztő kávé elfogyasztása előtt ugrott neki a reggelikészítésnek vagy az edzésnek és egyik sem úgy sült el, ahogy kellett volna.

„Better Start with Costa”, azaz „A Costa kávéval jobban indul a reggel” szlogennel indítja útjára szeptember közepén ATL-kampányát a Costa márka. A két 15 másodperces videó arra az érzésre épít, amikor valami egészen apró, mindennapos dolgot elrontunk és az eredmény bosszantó, vagy éppen kínos lesz. Nap mint nap előfordulnak ilyen pillanatok – egyik vagy másik történetben magunkra ismerhetünk, és könnyen beláthatjuk: egy Costa kávéval jobban indult volna a nap. 

A Costa Coffee küldetése, hogy inspirálja a világot a kiváló kávé szeretetére – ugyanakkor a márka szakít hagyományokkal: a gőzölgő kávé látványa helyett inkább frappáns, fiatalos arculattal jelenik meg és ezt tükrözik a most készült filmek és a hozzájuk kapcsolódó plakátok is.

A 28 országban jelen levő Coca-Cola HBC magyarországi vállalata a Costa kávé számtalan termékújdonságát vezette be májusban otthoni, elviteles és munkahelyi fogyasztásra egyaránt. A Coca-Cola HBC a kávékeverékek (blendek), különböző kiszerelések és egyedi szolgáltatások széles választékával teszi a Costa-élményt a legjobb kávéélménnyé. A Costa portfóliójában jelenleg megtalálhatóak az őrölt pörkölt és szemes kávék és hamarosan a hazai boltokban megjelennek majd a kapszulás Costa termékek is.

A videók elérhetőek itt: 

https://youtu.be/eC4vI7UXr6k

https://youtu.be/Gc1Oq7__Oeo

Megrendelő: The Coca-Cola Company 

Ügynökség: Geometry London 

The post Apró bosszúságok helyett egy jó kávé – indul a Costa kampánya appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: Apró bosszúságok helyett egy jó kávé – indul a Costa kampánya

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?