Április elején indul az Észbontók 10. évada

Április elején indul az Észbontók 10. évada olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Április 4-én 20 órakor debütál az Észbontók 10. évada, amely nemcsak…

A teljes cikk itt olvasható:
Április elején indul az Észbontók 10. évada

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Április 4-én 20 órakor debütál az Észbontók 10. évada, amely nemcsak új házigazdával, de felfrissült, fiatalosabb képi világgal, sok híreséggel és egy extra szabállyal jön a képernyőkre. A VIASAT3 sikerműsora idén tavasszal 8 héten át szórakoztatja majd a nézőket, kedvenc celebpárosaink pedig Kiss Ádám segítségével fejtik meg a játékosok – néha nehezen követhető – gondolatmeneteit.

A jubileumi évad előtt azonban március 21-én 20 órakor jön a Best of Észbontók: a nosztalgiaműsorban a korábbi évadok legemlékezetesebb pillanatait láthatjuk celebek kommentálásával, akik bizony nem rejtik véka alá a véleményüket.

Az eddig megszokottakhoz híven a formabontó produkcióban kedvenc hírességeink egymással megküzdve próbálják meg lekövetni a játékosok sokszor zűrzavaros gondolkodását, ebben azonban idén a szórakoztatás nagyágyúja, Kiss Ádám segíti őket.

Az új házigazdával azonban nincs vége a meglepetéseknek: a nézőket friss dizájn, egy fiatalos képi világ és egy eddig még ismeretlen szabály várja: mit sem sejtő játékosaink és celebjeink ugyanis egy ponton párt kell, hogy cseréljenek, amely nem kis meglepetést okoz számukra.

A hírességek névsorát a tavaszi szezonban olyan nevek erősítik majd, mint BSW Gaben, Curtis, Demcsák Zsuzsa, Elek Péter, Fördős Zé, Gömöri András Máté, Hajmásy Péter, Hódi Pamela, Horváth Gréta, Horváth Tamás, Judy, Kamarás Norbert, Kármán Odett, Megyeri Csilla, Metzker Viktória, Miller Dávid, Miss Mood, Musimbe Dennis, Nádai Anikó, Nagy Alexa, Németh Kristóf, Nótár Mary, Nyári Dia, Rujder Vivien, Sárközi Ákos, Steiner Kristóf, Sváby András, Széphalmi Juliska, Takács Zsuzsanna, Tóth Bence, Zámbó Krisztián és Zimány Linda.

A VIASAT-család az idei szezonban számos további meglepetést és izgalmas műsort tartogat még a nézők számára, hiszen március 24-től – a Sony Maxot váltó VIASAT2 és a Sony Movie Channel helyett érkező VIASAT FILM csatornák bevezetésével – szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt majd, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről, valóságshowkról vagy hazai tartalmakról.

A Április elején indul az Észbontók 10. évada bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Április elején indul az Észbontók 10. évada

Vélemény, hozzászólás?